byMasterTurk | MasterKick | Tamamen Ayarlanabilir! | <Konsollar yazamaz>

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Irfan Abi Senin İcin Geçerli Değil Bu :D
hiçbir şey bilmeyen bir kişi bu tarz işlere öyle "süper hiç alıntı yapmamış diyen insanlar" gibi yorumlar yapmamalı. Bu eklenti Eklenti yazmaya giriş yapmış birinin bile yapabileceği bir şey takdire şayan bir şey değil. Sırf temelleri kullanmış ve alıntı derken ben pek anlamadım bir değerin adı Türkçe yazılınca hiç alıntı yapılmamış mı oluyor. İrfan abi için değilde eklenti kodlamayı bilen herkes için geçerli değil bu.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
return true; "Işimiz bitti"
return false; "Işimiz bitmedi"
Evet gözümden kaçmış, gereksizlik herkesin ayrı düşüncesidir, kimilerine göre çok lazım bir plugin.
Ön-yargı kullanmam senin, kişiliğini öne getirir
[DOUBLEPOST=1404334515,1404334420][/DOUBLEPOST]Doğru çok gereksiz, o yüzden bukkitde yapılan hiçbir kick eklentisine gereksiz deninmemiş.
Kick eklentileri gerçekten gereksiz, bunun nedeni, zaten Bukkit bünyesinde var olan bir komutu yeniden bukkit'e register ediyorsun. Bu da sisteme yeni kod eklemek oluyor.
Kick yerine bir Ban plugini yazabilirsin, bunu eminim çok daha kişinin işine yarayacaktır. Başarılar dilerim.

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bu kick sistemi zaten bukkit olmayan serverlarda bile var.Neden yazma gibi bir şey ekleseydin daha yararlı olurdu.

Bu yazıyı LG G1000 telefonumdan 1876'dan gönderiyorum.

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kick eklentileri gerçekten gereksiz, bunun nedeni, zaten Bukkit bünyesinde var olan bir komutu yeniden bukkit'e register ediyorsun. Bu da sisteme yeni kod eklemek oluyor.
Kick yerine bir Ban plugini yazabilirsin, bunu eminim çok daha kişinin işine yarayacaktır. Başarılar dilerim.
Bildiğin gibi bukkitte ayarlanamıyor sanırsam.
Lakin bu eklentide ayarlanabiliyor

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Eklenti yapma derslerinin linkini atar mısın?