Tekkit Classic Batery Box nasıl kullanılır?

GoldenArrow42

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlıkta da dediğim gibi.Bir de extractor ve comprasor ve canning makine ne işe yarar?Nasıl kullanılır?

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
tabii ki de enerji depoluyorsun fakat bahsettigin diğer makineler başka bir moda ait

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

crafter_alperen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Canning machine bildigim kadariyla can lere yemek doldurur compressor madenleri toz haline getirerek 2 ye katlamani saglar compressor da bazi maddelerden bazi maddeleri cikarmani saglar mesela rubber wooddan rubber isine yaradiysa 1 like yeter

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Canning machine bildigim kadariyla can lere yemek doldurur compressor madenleri toz haline getirerek 2 ye katlamani saglar compressor da bazi maddelerden bazi maddeleri cikarmani saglar mesela rubber wooddan rubber isine yaradiysa 1 like yeter
Compressor toz haline getirmez sikistirir.
Ayrıca Rubber wood Dan rubber elde etmek Extractor ile olur.
Compressor ile mixed alloy ingot gibi crafting de kullanılan itemleri elde edersin

crafter_alperen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mobilden yazdim yanlis yazmisim k.b

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GoldenArrow42

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Compressor toz haline getirmez sikistirir.
Ayrıca Rubber wood Dan rubber elde etmek Extractor ile olur.
Compressor ile mixed alloy ingot gibi crafting de kullanılan itemleri elde edersin

Peki şu batery boxu nasıl kullanıyorsun?Ben mesela elektirikli fırına takamıyorum bunu.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Elektrikli fırın için Batt box lazım ha aklında olsun yada macerator Extractor falan için Batt box falan lazım compressor için de lazım