GoldenArrow42
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Başlıkta da dediğim gibi.Bir de extractor ve comprasor ve canning makine ne işe yarar?Nasıl kullanılır?
Batery Box litfen cevap verBatt box mı battery box mı?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Compressor toz haline getirmez sikistirir.Canning machine bildigim kadariyla can lere yemek doldurur compressor madenleri toz haline getirerek 2 ye katlamani saglar compressor da bazi maddelerden bazi maddeleri cikarmani saglar mesela rubber wooddan rubber isine yaradiysa 1 like yeter
Peki şu batery boxu nasıl kullanıyorsun?Ben mesela elektirikli fırına takamıyorum bunu.Compressor toz haline getirmez sikistirir.
Ayrıca Rubber wood Dan rubber elde etmek Extractor ile olur.
Compressor ile mixed alloy ingot gibi crafting de kullanılan itemleri elde edersin
O batery box'u bluletric furnace'e takacaksın.yanınada küçük olan solar panellerden koycaksınPeki şu batery boxu nasıl kullanıyorsun?Ben mesela elektirikli fırına takamıyorum bunu.
O batery box'u bluletric furnace'e takacaksın.yanınada küçük olan solar panellerden koycaksın
Yada büyük olan rüzgar gülleri. Ama ikisini aynı elektriğe bağlama galiba zarar görüyor solar panel ama emin değilimPeki şu batery boxu nasıl kullanıyorsun?Ben mesela elektirikli fırına takamıyorum bunu.
Onları öğrendim çok saolElektrikli fırın için Batt box lazım ha aklında olsun yada macerator Extractor falan için Batt box falan lazım compressor için de lazım
6 ay oldu be oynamayalı tekkiti be mübarekBatt Box değil o batbox![]()