- En iyi cevaplar
- 0
Bir de şunu deneyin, her hata aldığımda bu yönetim uygularım;
Denetim masasından yeni bir kullanıcı açın. Yönetici olsun. Açtıktan sonra o oturuma geçin ve orada Minecraft'ı çalıştırmayı deneyin.
Olmadı.
Bir de şunu deneyin, her hata aldığımda bu yönetim uygularım;
Denetim masasından yeni bir kullanıcı açın. Yönetici olsun. Açtıktan sonra o oturuma geçin ve orada Minecraft'ı çalıştırmayı deneyin.
Şimdi format diyeceğim fakat yapmazsınız.Olmadı.
Şimdi format diyeceğim fakat yapmazsınız.
Çünkü bu hatayla karşılaşmam bir kere oldu ve Minecraft'ı silip yüklediğimde düzelmişti. Bilgisayarınızda bir sorun olduğunu düşündüğüm için böyle bir şeyi dedim.
Yok yani bilgisayarınıza format atmazsınız reddedersiniz format atmayı o anlamda şey ettim. Neyse ben de sorunu bulmaya çalışayım.Hayır. "Yapmazsınız" Lafını kastediyorum. Neyse teşekkürler.
Tek konuşan bendim ama neyse hadi hayırlı olsunTamam arkadaşlar, sorunu farklı bir launcher indirerek çözdüm. Her kese, özellikle ZorinTR'ye teşekkür ederim.
Tek konuşan bendim ama neyse hadi hayırlı olsun![]()
Oyun dosyalarını silin ve tekrar yükleyin. İnternettem araştırdığıma göre öyle yapılıyormuş. Bir de Force Clean butonu falan varmış ama launchere baktığımda yok onu da yap diyorlar ama neyse... Bi' deneyin.
Java'nızda bir hata var anlaşılan. Ya Java düzgün yüklenmemiş ya da bilgisayarınız Java'yı algılamıyor.Var benim Launcher'de o. Ama olmadı. O hata geçti ama bu sefer play tuşuna bastığımda işe yaramıyor. Premium olarak girmeye çalıştığımda ise "Please make sure java runtime environment 7 installed." Diyor. İki kere yükledim halbusam ki.
Java'nızda bir hata var anlaşılan. Ya Java düzgün yüklenmemiş ya da bilgisayarınız Java'yı algılamıyor.
Hayır. Bunun durumu çözeceğini hiç sanmıyorum zaten .Hm... Garip... Çözümünü hiç bilmiyorum. Java'ya falan RAM verdiniz mi?