Yardım Launcher'de Play Butonu Sorunu

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Çünkü bu hatayla karşılaşmam bir kere oldu ve Minecraft'ı silip yüklediğimde düzelmişti. Bilgisayarınızda bir sorun olduğunu düşündüğüm için böyle bir şeyi dedim.

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Çünkü bu hatayla karşılaşmam bir kere oldu ve Minecraft'ı silip yüklediğimde düzelmişti. Bilgisayarınızda bir sorun olduğunu düşündüğüm için böyle bir şeyi dedim.

Hayır. "Yapmazsınız" Lafını kastediyorum. Neyse teşekkürler.

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Tamam arkadaşlar, sorunu farklı bir launcher indirerek çözdüm. Her kese, özellikle ZorinTR'ye teşekkür ederim.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Oyun dosyalarını silin ve tekrar yükleyin. İnternettem araştırdığıma göre öyle yapılıyormuş. Bir de Force Clean butonu falan varmış ama launchere baktığımda yok onu da yap diyorlar ama neyse... Bi' deneyin.

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Oyun dosyalarını silin ve tekrar yükleyin. İnternettem araştırdığıma göre öyle yapılıyormuş. Bir de Force Clean butonu falan varmış ama launchere baktığımda yok onu da yap diyorlar ama neyse... Bi' deneyin.

Var benim Launcher'de o. Ama olmadı. O hata geçti ama bu sefer play tuşuna bastığımda işe yaramıyor. Premium olarak girmeye çalıştığımda ise "Please make sure java runtime environment 7 installed." Diyor. İki kere yükledim halbusam ki.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Var benim Launcher'de o. Ama olmadı. O hata geçti ama bu sefer play tuşuna bastığımda işe yaramıyor. Premium olarak girmeye çalıştığımda ise "Please make sure java runtime environment 7 installed." Diyor. İki kere yükledim halbusam ki.
Java'nızda bir hata var anlaşılan. Ya Java düzgün yüklenmemiş ya da bilgisayarınız Java'yı algılamıyor.

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Java'nızda bir hata var anlaşılan. Ya Java düzgün yüklenmemiş ya da bilgisayarınız Java'yı algılamıyor.

Dünden beri silip silip yüklüyorum. O yüzden düzgün yüklenmeme ihtimali bir hayli uzak. Format atmadan önce Minecraft oynayabiliyordum. O yüzden PC'nin javayı algılamama ihtimalide biraz uzak görünüyor.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Hm... Garip... Çözümünü hiç bilmiyorum. Java'ya falan RAM verdiniz mi?