KufurKorumasi Eklentisi v1.1.0 djyee Yapim!

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel, başarılı bir eklenti olmuş
Keşke senin kadar bilgi bilebilseydim, komut yazmak config.yml yapmak bunların dışında hiçbir şey bilmiyorum :(

likecraft

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
@djyee kardesm ben servere yükledim, fakat kufur yazmayınca bile atıyor yanlis editlenmis olabilir, onu bi duzelt :)

Nokia 3310 cihazimdan iOS kullanılarak gönderildi Saygılar.

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@djyee kardesm ben servere yükledim, fakat kufur yazmayınca bile atıyor yanlis editlenmis olabilir, onu bi duzelt :)

Nokia 3310 cihazimdan iOS kullanılarak gönderildi Saygılar.
Farkindayim bazi cumleleri kufur olarak algiliyor 7 temmuza kadar yenisini çikarmayi planliyorum.

B

Brkelbk

Ziyaretçi
Hiç denemedim ama olası bir hatayı söylemek istiyorum,diyelimki bizim küfürümüz ab olsun adam ab dediğinde uyarılır yada atılır ama merhaba dediğinde de atılır bunu çözebilicek bir şey varmı? Hani küfür a'ysa,a içeren tüm kelimeleri değil sadece a'yı küfür olarak görsün.

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hiç denemedim ama olası bir hatayı söylemek istiyorum,diyelimki bizim küfürümüz ab olsun adam ab dediğinde uyarılır yada atılır ama merhaba dediğinde de atılır bunu çözebilicek bir şey varmı? Hani küfür a'ysa,a içeren tüm kelimeleri değil sadece a'yı küfür olarak görsün.
Imkansiz değil yapilir sadece uraşmak lazim.

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden bu küfürleri tek tek kodlamak yerine config.yml dosyasından ayarlanabilir bir hale getirmiyorsun?
Kullanıcılara dilediği küfürü engelleme imkanını vermiş olursun. Ve eğer ki kullanıcı bir hata bulursa (normal mesaj yazarken atması gibi) onu kendi düzeltebilme şansı verebilirsin.
Bende Size Katılıyorum Mod'um Kesinlikle Haklısınız Keşke Ayarlanabilir Bir Config Dosyası Oluştursa Hatta çıkan Mesajları Ayarlayaiblsen Daha Güzel Olurdu...