KufurKorumasi Eklentisi v1.1.0 djyee Yapim!

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok hadi onu geçtik millet yaratıcılığını konuşturur küfür kullanmadan küfürü iletir :)

Hakaretli cumle olmadan kufursuz kufredemez mesela (pis herif senin ta......) diyorsa [herif] engelle no problem :)
Evet bazi cumleleri engelleyemez kabul ama bu eklenti rehberleri ve yetkilileri % 90 rahatlatir

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hatırlatmasına hatırlattı da, nasıl ekleyeceksin ki :)
Buyuk ihtimal internetten özel karakterlerin listesini çikarip sonrada eklentiye yaptiğim confiğe ekliyeceğim :)[DOUBLEPOST=1404818876,1404817177][/DOUBLEPOST]
Hatırlatmasına hatırlattı da, nasıl ekleyeceksin ki :)
Hmm Sanirim yanliş anladim özel karakter derken < ☼ kastetiğini zannettim buyuk ihtimal ü,ç vb karakterleri confige eklemek yerine eklentinin içine yazacağim.
bu şekilde engellenir diye düşünuyorum
not : hata bende Yorumu dikkatli okumamişim.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Buyuk ihtimal internetten özel karakterlerin listesini çikarip sonrada eklentiye yaptiğim confiğe ekliyeceğim :)[DOUBLEPOST=1404818876,1404817177][/DOUBLEPOST]
Hmm Sanirim yanliş anladim özel karakter derken < ☼ kastetiğini zannettim buyuk ihtimal ü,ç vb karakterleri confige eklemek yerine eklentinin içine yazacağim.
bu şekilde engellenir diye düşünuyorum
not : hata bende Yorumu dikkatli okumamişim.
Aynen < ☼ türü karakterlerden bahsediyorum. Ama bu türden binlerce karakter var.

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen < ☼ türü karakterlerden bahsediyorum. Ama bu türden binlerce karakter var.
Hmm binlerce olsun uşenmeden kopyala yapiştir , kopyala yapiştir Sonuç ohhh engelledim hepsini :D
sonrada pertim çikmiş bir şekilde yatağa geçip uyurum heralde :D

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Hmm binlerce olsun uşenmeden kopyala yapiştir , kopyala yapiştir Sonuç ohhh engelledim hepsini :D
sonrada pertim çikmiş bir şekilde yatağa geçip uyurum heralde :D
Hayır malesef Java böyle değildir. Sen ne kadar pluginlerin yapmakla bittiğini düşünsen de, her şey sonrasında başlıyor.
Diyelim ki 1.000 özel karakteri kontrol ettireceksin, hepsini yapıştırdın, plugini bitirdin.
Sonrasında nolacak? Her bir chat mesajında server arka planda 1.000 karakterden biri bu mesajda var mı diye kontrol edecek? daha 2-3 mesaj atılmadan server çökebilir belki de...

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır malesef Java böyle değildir. Sen ne kadar pluginlerin yapmakla bittiğini düşünsen de, her şey sonrasında başlıyor.
Diyelim ki 1.000 özel karakteri kontrol ettireceksin, hepsini yapıştırdın, plugini bitirdin.
Sonrasında nolacak? Her bir chat mesajında server arka planda 1.000 karakterden biri bu mesajda var mı diye kontrol edecek? daha 2-3 mesaj atılmadan server çökebilir belki de...
Hmm Haklisin Acemilik işte Daha yolun en başindayim :) Senin Bu yorumun beni duşunmeye itti şöyle olabilir aslinda; Önce Chata yazi yazmayi Komple Engellenir Sonrada Sadece Belirli Karakterler ile yazinca chata Yazi yazilmasina izin verir Tabi böyle bişiyi yapilabilirmi Emin değilim.
Yani Tum chat komple engellenir sonra sadece için verilen kelimeler varsa chata geçmesine izin verir yani kelimeyi tek tek engellemek yerine butun kelimeleri engellemek sonrada sadece belirli cumle ve kelimelere izin vermek daha mantikli geldi bana :)

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Amma uçtun yahu :D O kadarına gerek yok. Regex ile bu işi halledebilirsin. Klasik harf ve rakalmar dışındaki karakterlere izin vermemek işi çözer. Tabi bunu javaya geçirmek önemli.

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Amma uçtun yahu :D O kadarına gerek yok. Regex ile bu işi halledebilirsin. Klasik harf ve rakalmar dışındaki karakterlere izin vermemek işi çözer. Tabi bunu javaya geçirmek önemli.
Tamam Teşekkür ederim; uçmayi severim yoksa bu işlerle hiç uraşmazdim :)

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Usta bana soyle bi pl yazabilirmisin?

; simdi oyun icinden /begen yazıcklar
Benim facebook sayfami sana atıcam onu begenecekler onlara 2-3-6 falan diamond gidicek, ama sadece 1 ipten 1 kere olucak usta yapablrmsn sunucu survival.

Telephone mod = ON
Facebook sayfanın beğenilip beğenilmediğini malesef kontrol ettiremem oyundan. Bu yüzden yazılamaz.