DDOS ATTACK ?

keçi

Marangoz
En iyi cevaplar
0
beyler ne bu ddos attack notus yukledım serverlerde escye basınca bi kutucuk çıkıyor DDOS ATTACK yazıyor ne bu DDOS

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
tr.wikipedia.org/wiki/Ddos
DDOS (Distributed denial of service attack), çoklu sistemlerde hedef sistemin kaynakları ya da
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
istilaya uğradığı zaman oluşur, bunlar genellikle bir veya birden fazla web sunucusudur. Bu sistemler saldırganlar tarafından çeşitli yöntemler kullanılarak bağdaştırılır.

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
DDos = DDoS yani Distributed Denial of Service (Dağıtık Hizmet Engelleme)saldırıları, tamamen Bilgi Güvenliği unsurlarından Erişilebilirliği hedef almaktadır. Öncesinde sadece DoS (Denial of Service), yani tek bir kaynaktan hedefe doğru saldırı yapılması şeklinde ortaya çıkan bu saldırı türü, zamanla şiddetinin arttırılması için çok sayıda kaynaktan tek hedefe yapılan saldırı şekline dönüşmüştür. Yani yapsan bi işe yaramaz tek başına en azından 20 bilgisayardan yapman lazım ki sunucuda lagg yapsın. Ben hiçbir zaman tavsiye etmiyorum sonucu hapise kadar gidiyor şikayet edilirse .

keçi

Marangoz
En iyi cevaplar
0
vay anasını aslında toplıyacan çeteyi skypeden 80 kişi herkes saldıracak mcsg yi çökertiriz valla

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok basit değil 80 kişi saldırsanızda bir şey olmaz ddos koruması vardır bide yurt dışına saldırdığınız için pek fazla etkide olmaz elinde 100 e yakın yurt dışı vps olsa lagg yapar anca onuda engellerler adam alır logları veriri firmaya suspendler hesabını

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok basit değil 80 kişi saldırsanızda bir şey olmaz ddos koruması vardır bide yurt dışına saldırdığınız için pek fazla etkide olmaz elinde 100 e yakın yurt dışı vps olsa lagg yapar anca onuda engellerler adam alır logları veriri firmaya suspendler hesabını
suspendler derken ?