BayPenguen
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Başlıktaki Sorunun Cevabını Bilen Varmı Neden Gözükmüyo Skinler Yoksa Sadece Bendemi ?
Zaten gözükmüyor diye biliyordum ?Yeni mi farkettin
Neyse açıklayayım...
1.7.5 itibariyle mojang premium olmayan hiçkimsenin skin göremeyeceğini açıkladı...
Böylelikle Saçma Nickler Dolu Serverlar Son BulduYeni mi farkettin
Neyse açıklayayım...
1.7.5 itibariyle mojang premium olmayan hiçkimsenin skin göremeyeceğini açıkladı...
ve yavaş yavaş crack önlemleri alınıyor.Yeni mi farkettin
Neyse açıklayayım...
Çok daha iyi olur. Çocuklardan kurtuluruz. Yaşasın ergenlik !ve yavaş yavaş crack önlemleri alınıyor.
belki yakında crack steam oyunları gibi premium olmayan kimse multi oynayamaz belki.
Doğru Dedin.Çok daha iyi olur. Çocuklardan kurtuluruz. Yaşasın ergenlik !![]()
bence hiç iyi olmaz. Minecraft oynayayanların %75'i crack. ve bu sebeple minecraftın oyuncusu çok fazla o yüzden atıyorum 657 Milyar oyuncusu var diyelim belki gerçekten öledir dünyada 1.çünkü bu oyun 657 Milyar kişi 17 milyon 'a düşer.Çok daha iyi olur. Çocuklardan kurtuluruz. Yaşasın ergenlik !![]()
Çok daha iyi olur. Çocuklardan kurtuluruz. Yaşasın ergenlik !![]()
Ozaman Bizim Hesaplarımızı Kullansınlar ? Nerdeyse Girdiğim Çoğu Yerde EnesbiTR Kullanılmış . SonOyuncu 'da Bile Kullanmışlar. Ben Onların *** Zevki İçinmi Premium Aldım ?Bu Forumda Kaç Tane Premium Var? Atıyorum 500 Forumunda Mevcudu Atıyorum 500.000 Nerdeyse Server Kurucuarının Hepsi zaten Crack. Bu Nedenle Server kurulamayacak, MCSG De **Cık Gibi Tek Başımıza Oynayacağız tabii ki Bu Forumdaki 500 Kişi İçin...
Edit: İmla
hakkını ramakta haklısın. bence onları şöyle cezalandır: steve nin skini bul sonra onu koy öyle bıraksınlar oyunuOzaman Bizim Hesaplarımızı Kullansınlar ? Nerdeyse Girdiğim Çoğu Yerde EnesbiTR Kullanılmış . SonOyuncu 'da Bile Kullanmışlar. Ben Onların *** Zevki İçinmi Premium Aldım ?
Ben Ne Kullancam ?hakkını ramakta haklısın. bence onları şöyle cezalandır: steve nin skini bul sonra onu koy öyle bıraksınlar oyunu![]()
random.org gibi bi site bul kendine yeni hesap açBen Ne Kullancam ?![]()