1.7.9 Da Neden Skinler Gözükmüyor ?

BayPenguen

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlıktaki Sorunun Cevabını Bilen Varmı Neden Gözükmüyo Skinler Yoksa Sadece Bendemi ?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bendede Gözükmüyor herhalde Oyundan Kaynaklı Yada 1.8 de Skinler Değişeceği İçin Bir Hazırlık Olabilir

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.7.9 da Jeb kaldırdı onu.Pre hesapların nicki ile girilince skin gözükmüyor artık.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Çok daha iyi olur. Çocuklardan kurtuluruz. Yaşasın ergenlik ! :)
bence hiç iyi olmaz. Minecraft oynayayanların %75'i crack. ve bu sebeple minecraftın oyuncusu çok fazla o yüzden atıyorum 657 Milyar oyuncusu var diyelim belki gerçekten öledir dünyada 1.çünkü bu oyun 657 Milyar kişi 17 milyon 'a düşer.

AtakanErmisKZ

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok daha iyi olur. Çocuklardan kurtuluruz. Yaşasın ergenlik ! :)

Bu Forumda Kaç Tane Premium Var? Atıyorum 500 Forumunda Mevcudu Atıyorum 500.000 Nerdeyse Server Kurucuarının Hepsi zaten Crack. Bu Nedenle Server kurulamayacak, MCSG De **Cık Gibi Tek Başımıza Oynayacağız tabii ki Bu Forumdaki 500 Kişi İçin...

Edit: İmla

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Bu Forumda Kaç Tane Premium Var? Atıyorum 500 Forumunda Mevcudu Atıyorum 500.000 Nerdeyse Server Kurucuarının Hepsi zaten Crack. Bu Nedenle Server kurulamayacak, MCSG De **Cık Gibi Tek Başımıza Oynayacağız tabii ki Bu Forumdaki 500 Kişi İçin...

Edit: İmla
Ozaman Bizim Hesaplarımızı Kullansınlar ? Nerdeyse Girdiğim Çoğu Yerde EnesbiTR Kullanılmış . SonOyuncu 'da Bile Kullanmışlar. Ben Onların *** Zevki İçinmi Premium Aldım ?

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ozaman Bizim Hesaplarımızı Kullansınlar ? Nerdeyse Girdiğim Çoğu Yerde EnesbiTR Kullanılmış . SonOyuncu 'da Bile Kullanmışlar. Ben Onların *** Zevki İçinmi Premium Aldım ?
hakkını ramakta haklısın. bence onları şöyle cezalandır: steve nin skini bul sonra onu koy öyle bıraksınlar oyunu :D

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ben Ne Kullancam ? :D
random.org gibi bi site bul kendine yeni hesap aç :D
not 98IamLegend98 yapma :x bu arada bi (sansür) de benim nickimi kullanıo ben o adamın (sansür) zevki içinmi aldım premi? banada olduğu için sana hak verdim.

not:bende o adamı steve olmakla cezalandırdım xd