Medieval Tower !

Güzelmi

• Güzel

Kullanılan: 4 23.5%
  • Kötü

Kullanılan: 13 76.5%

• Kullanılan toplam oy
    17

SilentDeadTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kule çok kısa ve çatısı kulenin boyuna göre çok büyük. Kulenin boyutunu uzatırsan daha iyi olur.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Çok Sade Kalmış ve Pek Medieval Olmamış :)

MahmuTr

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu Mu ?
_ Mediaval Tower .............................................................................................................................

MoonLightBt

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İstersen bakabilirsin sadece arkadaslarınıda foruma cagırdım onlar iplerimiz aynımı bakınız !
-Sxyen

MoonLightBt

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam aynı kişi değilsiniz. Ama sizin gruptan herkesin mesajını beğenip, sizin her yapınıza güzel dediğine göre sizinle bağlantılı.
Evet Bizimle Bağlantılı Kardeşim Olur :D !
-Sxyen
[DOUBLEPOST=1404916428,1404916347][/DOUBLEPOST]Evet Bizimle Bağlantılı Kardeşim Olur :D !
Not : Aramızda Geçen Olaylardan Dolayı Kardeşimin Konularına Saçma Şeyler Yazarsanız Canınızı Yakarım Ona Göre !
-Sxyen

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet Bizimle Bağlantılı Kardeşim Olur :D !
-Sxyen
[DOUBLEPOST=1404916428,1404916347][/DOUBLEPOST]Evet Bizimle Bağlantılı Kardeşim Olur :D !
Not : Aramızda Geçen Olaylardan Dolayı Kardeşimin Konularına Saçma Şeyler Yazarsanız Canınızı Yakarım Ona Göre !
-Sxyen
Ne yaşadık şu ana kadar? Lütfen söyle. Yapılarını eleştirdim. Bir kerede tartışmaya sebebiyet verecek durum attım. Ondada özür dilerim. Ne yapmışım tekrar söylesene?