SilentDeadTR
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Kule çok kısa ve çatısı kulenin boyuna göre çok büyük. Kulenin boyutunu uzatırsan daha iyi olur.
Eleştirin İçin TeşekürlerKule çok kısa ve çatısı kulenin boyuna göre çok büyük. Kulenin boyutunu uzatırsan daha iyi olur.
Eleştrin İçin Teşekkürler !Cok Basit şeyler yapiyorsun kendini geliştirmelisin
Pekala kötü. Bi silindir üstünde koni benim gözümde. Hiç detay yok.
Tek ben mi göremiyorum ayrıntıları?[DOUBLEPOST=1404915836,1404915703][/DOUBLEPOST]Adam Gibi Bakarsan Görürsün !
Senin her konuna "güzel olmuş" demiş. Build grubunuzun konusunada. Kandırma bizi ._______________.MelihTr1043 Benim Hesabım Deyil Alakam bile YokO Kadar Ünlüyimki !
-Sxyen
Tamam aynı kişi değilsiniz. Ama sizin gruptan herkesin mesajını beğenip, sizin her yapınıza güzel dediğine göre sizinle bağlantılı.İstersen bakabilirsin sadece arkadaslarınıda foruma cagırdım onlar iplerimiz aynımı bakınız !
-Sxyen
Evet Bizimle Bağlantılı Kardeşim OlurTamam aynı kişi değilsiniz. Ama sizin gruptan herkesin mesajını beğenip, sizin her yapınıza güzel dediğine göre sizinle bağlantılı.
Ne yaşadık şu ana kadar? Lütfen söyle. Yapılarını eleştirdim. Bir kerede tartışmaya sebebiyet verecek durum attım. Ondada özür dilerim. Ne yapmışım tekrar söylesene?Evet Bizimle Bağlantılı Kardeşim Olur!
-Sxyen [DOUBLEPOST=1404916428,1404916347][/DOUBLEPOST]Evet Bizimle Bağlantılı Kardeşim Olur!
Not : Aramızda Geçen Olaylardan Dolayı Kardeşimin Konularına Saçma Şeyler Yazarsanız Canınızı Yakarım Ona Göre !
-Sxyen