- En iyi cevaplar
- 4
Yok lan gözüm sarı marı değil dedim ameke (anladın) anlamında sarı tuvalet terliğibunun neresi sarımsı ? ışık yansımış olabilir mi ?
Yok lan gözüm sarı marı değil dedim ameke (anladın) anlamında sarı tuvalet terliğibunun neresi sarımsı ? ışık yansımış olabilir mi ?
Onları zaten tekrar yazıyorsun. Geçici bir şey olduğu için tekrar eski haline dönüyor. Ama işlemi yarıda kesersen sorunlar olabilir.bu arada bunu yaparsanız göz renk kodlarınız yeniden bozulur ve hiçbirşey uyumlu olmayabilirmiş,bir yanlış gözünüzden olma riski var :/
"Biyokinezi; Ruhsal enerjiyi kullanarak genlerimizi tekrar kodlama"
O "kağıt döndürme" işi %100 gerçektir arkadaşım. Bi' ellerini kaldırıp araştırma yaparsan, gerçek olduğunu anlarsın. Sen inanmıyorsan kime ne? Ben inanıyorum. Ve de yapmaya çalışıyorum. İnançlarımız farklı olabilir.Yaw Olmayacak Şeylere İnanıosunuz Yok Genlerimizi Tekrar Kodyayıpmış Gözümü Değiştircekmişiz Yok Kağııdı Döndürecekmişiz... Ben Dine İnanmakta Zorluk Çekerken Sizin Yaptığınıza Bak Yazık...
Sen bütün çakralarını aç bi'Çakramı açtıktan sonra inanılmaz derecede boyum uzadı ve kilo verdim![]()
şu an 2 tanesini açtımSen bütün çakralarını aç bi'![]()
Hangilerini açtın?şu an 2 tanesini açtım
Rapor ettim küfür etmeyelim.Küfür yasak! (editlendi.)
Rapor ettim küfür etmeyelim.
banlanırsın sonucuna katlanırsın aşırı ileri gittin6 Kere Uyarı Yediğimin Ve Hepsininde Bilgilendirme Cezası Olduğunu Biliyomuydun?
Moderatörün Son Uyarısı!
Yeter! Eğer ki bu mesajı tekrar düzenler ve küfür koyarsanız size verdiğim 1 puanı geri alır ve yerine özel 10 uyarı puanı verip 1 ay boyunca cezalı kalabilirsiniz. Veya yöneticiler sizi cezalandırır. Yazdıklarınızın ekran görüntüleri alınmıştır.[DOUBLEPOST=1404992464,1404991811][/DOUBLEPOST]Aman Çok Ağladım[DOUBLEPOST=1404993253][/DOUBLEPOST]Millet (Moderatörler) Benim İçin Pervane Gibi Dönüyolar
![]()
taç ve sakral açtımhttps://forum.gamer.com.tr/konu/kinezi-hidrokinezi-suya-hükmetme-baŞardim-resİmlİ-kanit.210521/ SONUNDA SUYA HÜKMEDEMİLDİM!! RESİMLİ KANIT VAR!
banlanırsın sonucuna katlanırsın aşırı ileri gittin