Aslında Kaç Yaşındasın?

Reix

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Reix

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senide seçeceklerini zannetmiyorum, 2 nizdende daha ciddi, büyük birisiyim ama seçilmedim.
O değilde büyüklüğü kastetmiyorsun her halde. Hadi ciddisin ama ara sıra insan espri yapar eğlenir yani ben bile akıyorum ara sıra [ciddiyim, Attack of the B-Team'da durup dururken topraktan akıyordum lan :D ]

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
O değilde büyüklüğü kastetmiyorsun her halde. Hadi ciddisin ama ara sıra insan espri yapar eğlenir yani ben bile akıyorum ara sıra [ciddiyim, Attack of the B-Team'da durup dururken topraktan akıyordum lan :D ]
Sorun şu; siz tanıdığınız tanımadığınız herkese amcaoğlunuz gibi espriler yapıyorsunuz. Bende arkadaşlarımın yanında gayet eğlenirim, baya espriler yaparım fakat sınırı aşmamak gerek.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0

23 çıktım bakalım bir dahakinde kaç çıkacağım gerçeğini bulucağım -_-

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Senide seçeceklerini zannetmiyorum, 2 nizdende daha ciddi, büyük birisiyim ama seçilmedim.
eminmisin?
beni herkes hala yanlış tanıyor.
Ve konu hortladı lütfen modluk hakkında birşeyler yazmayalım![DOUBLEPOST=1405037778,1405037412][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar makinenin mantığını çözdüm şöyle çalışıyor:
Nekadar şık işaretlerseniz yaşınızı okadar yüksek gösteriyor.

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
eminmisin?
beni herkes hala yanlış tanıyor.
Ve konu hortladı lütfen modluk hakkında birşeyler yazmayalım![DOUBLEPOST=1405037778,1405037412][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar makinenin mantığını çözdüm şöyle çalışıyor:
Nekadar şık işaretlerseniz yaşınızı okadar yüksek gösteriyor.
Çok zekisin tebrikler bizden @Schaffer79 çatal bıçak takımı kazandın ^^