AxcelaD
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
1)Uyarı sayısına bak 2)Moderatorlerin gereksiz insan diye tabir ettiği birini seçmezler.Oğlum onu seçebilirler ama ben yerimde sayıyorum![]()
1)Uyarı sayısına bak 2)Moderatorlerin gereksiz insan diye tabir ettiği birini seçmezler.Oğlum onu seçebilirler ama ben yerimde sayıyorum![]()
Bak bence tagını AxcelaD la ilgili yaparsın eminim.[DOUBLEPOST=1405028682,1405028651][/DOUBLEPOST]Tamam. Senin kararın. Ben karışmadım. Ben moderatör olunca istediğin olursun.
Lan oğlum o kadar gereksiz değilim gereksizlik İfade Savaşları'nda lütfen alınma.1)Uyarı sayısına bak 2)Moderatorlerin gereksiz insan diye tabir ettiği birini seçmezler.
Sarı bücüre dedim sana değil.Bak bence tagını AxcelaD la ilgili yaparsın eminim.[DOUBLEPOST=1405028682,1405028651][/DOUBLEPOST]
Lan oğlum o kadar gereksiz değilim gereksizlik İfade Savaşları'nda lütfen alınma.
Ov o zaman hala bir şansım var!Sarı bücüre dedim sana değil.
Senide seçeceklerini zannetmiyorum, 2 nizdende daha ciddi, büyük birisiyim ama seçilmedim.Ov o zaman hala bir şansım var!
O değilde büyüklüğü kastetmiyorsun her halde. Hadi ciddisin ama ara sıra insan espri yapar eğlenir yani ben bile akıyorum ara sıra [ciddiyim, Attack of the B-Team'da durup dururken topraktan akıyordum lanSenide seçeceklerini zannetmiyorum, 2 nizdende daha ciddi, büyük birisiyim ama seçilmedim.
Sorun şu; siz tanıdığınız tanımadığınız herkese amcaoğlunuz gibi espriler yapıyorsunuz. Bende arkadaşlarımın yanında gayet eğlenirim, baya espriler yaparım fakat sınırı aşmamak gerek.O değilde büyüklüğü kastetmiyorsun her halde. Hadi ciddisin ama ara sıra insan espri yapar eğlenir yani ben bile akıyorum ara sıra [ciddiyim, Attack of the B-Team'da durup dururken topraktan akıyordum lan]
Cinsiyet bellimiDaha doğmamışım kısmet...![]()
1 hafta kalmış belli olmasınaCinsiyet bellimi![]()
eminmisin?Senide seçeceklerini zannetmiyorum, 2 nizdende daha ciddi, büyük birisiyim ama seçilmedim.
Çok zekisin tebrikler bizden @Schaffer79 çatal bıçak takımı kazandın ^^eminmisin?
beni herkes hala yanlış tanıyor.
Ve konu hortladı lütfen modluk hakkında birşeyler yazmayalım![DOUBLEPOST=1405037778,1405037412][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar makinenin mantığını çözdüm şöyle çalışıyor:
Nekadar şık işaretlerseniz yaşınızı okadar yüksek gösteriyor.