- En iyi cevaplar
- 0
MagicalWandsO ne yapıyor![]()
Güzel fikirObsidyan ve komur de ekle
MagicalWandsO ne yapıyor![]()
Güzel fikirObsidyan ve komur de ekle
Şimdi o kodları sil ben sana ders konumu atacağım
Bunlar ve 5 package içi dolu..
Nasıl yaptın ?!
(Bu arada ben byMasterTurk, Rockz saolsun hesabını verdi)
Şimdi o kodları sil ben sana ders konumu atacağım![]()
KadirBerk'e mod kodlamayı az da olsa ben öğrettim.Büyük bir proje kovalıyorum fakat çabuk sıkılan biri olduğum için modu çıkarmıyorum.(Fazla anime izleme etkileri.)Eğer texture da yardım etmek istersen isteğini geri çevirmem.O ne yapıyor![]()
KadirBerk üstünde neden ego yapıyorsun ?KadirBerk'e mod kodlamayı az da olsa ben öğrettim.Büyük bir proje kovalıyorum fakat çabuk sıkılan biri olduğum için modu çıkarmıyorum.(Fazla anime izleme etkileri.)Eğer texture da yardım etmek istersen isteğini geri çevirmem.
Bunu ego olarak düşünen biri olacağı aklıma gelmemişti fakat istediğini diyebilirsin.KadirBerk'in de bana pek çok yardımı oldu fikir açısından.Onun alıngan biri olmayıp düzgün biri olduğu için böyle bir yorumda bulundum yoksa kimsenin kimseden üstünlüğü yok.Benim onunla bir zorum yok.İsterse beni tersleyip kızabilirdi.Ben de aramızdaki samimiyetin birden böyle bozulmasına soğuk bakardım zaten.KadirBerk üstünde neden ego yapıyorsun ?
Amacım mesaj kasmaktıBunu ego olarak düşünen biri olacağı aklıma gelmemişti fakat istediğini diyebilirsin.KadirBerk'in de bana pek çok yardımı oldu fikir açısından.Onun alıngan biri olmayıp düzgün biri olduğu için böyle bir yorumda bulundum yoksa kimsenin kimseden üstünlüğü yok.Benim onunla bir zorum yok.İsterse beni tersleyip kızabilirdi.Ben de aramızdaki samimiyetin birden böyle bozulmasına soğuk bakardım zaten.
O da iyi ne diyeyim şimdi. -,-Amacım mesaj kasmaktı
Konuyu Saptırmışsınız helal olsunne yani @AlichosTR un onca yazısı boşunamıydı ? :![]()
İ LİKE ANTSKonuyu Saptırmışsınız helal olsun
Birde şuanda böcek modu üzerinde çalışıyorum haberiniz olsun diye dedim![]()
No No No , TRAINS !İ LİKE ANTS
I like train and ants ._. lolNo No No , TRAINS !
Bocek kısmını biraz daha açıklar mısın?Konuyu Saptırmışsınız helal olsun
Birde şuanda böcek modu üzerinde çalışıyorum haberiniz olsun diye dedim![]()