MoreTools 1.1- Yepyeni Aletler Bu Modda ! - 1.7.2/1.7.10 - Made In KadirBerk

Rockz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunlar ve 5 package içi dolu..
Nasıl yaptın ?!
(Bu arada ben byMasterTurk, Rockz saolsun hesabını verdi)

Son düzenleme:

Rockz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
KadirBerk'e mod kodlamayı az da olsa ben öğrettim.Büyük bir proje kovalıyorum fakat çabuk sıkılan biri olduğum için modu çıkarmıyorum.(Fazla anime izleme etkileri.)Eğer texture da yardım etmek istersen isteğini geri çevirmem.
KadirBerk üstünde neden ego yapıyorsun ?

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
KadirBerk üstünde neden ego yapıyorsun ?
Bunu ego olarak düşünen biri olacağı aklıma gelmemişti fakat istediğini diyebilirsin.KadirBerk'in de bana pek çok yardımı oldu fikir açısından.Onun alıngan biri olmayıp düzgün biri olduğu için böyle bir yorumda bulundum yoksa kimsenin kimseden üstünlüğü yok.Benim onunla bir zorum yok.İsterse beni tersleyip kızabilirdi.Ben de aramızdaki samimiyetin birden böyle bozulmasına soğuk bakardım zaten.

Rockz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu ego olarak düşünen biri olacağı aklıma gelmemişti fakat istediğini diyebilirsin.KadirBerk'in de bana pek çok yardımı oldu fikir açısından.Onun alıngan biri olmayıp düzgün biri olduğu için böyle bir yorumda bulundum yoksa kimsenin kimseden üstünlüğü yok.Benim onunla bir zorum yok.İsterse beni tersleyip kızabilirdi.Ben de aramızdaki samimiyetin birden böyle bozulmasına soğuk bakardım zaten.
Amacım mesaj kasmaktı