Iskefiyeli
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Neden her şey build üzerine? Ayın baş yapıtı yarışması var da neden aAyın Wallpaperi yarışması yok? Sadece builde önem verilmesini son derece yanlış buluyorum. Bence derhak bu konu üzerinde düşünülmeli.
Daha önce photosop yarışması düzenlendi (logo) c4d,mine ımator herkes bilmiyor ve forumda o kadarda tanınmıyor. Hayal gücünü kullanan herkes yapı yapar.Küp Sanatını hareketlendirme çalışmaları gayet güzel, fakat herkes build yapamaz. C4D var, Mine-Imator var,Shaders Mod var, Photoshop var.. Böyle de bir yarışma düzenlense kötü mü olur?
Senin Dediğine Bakarsak Ayın Modu - Ayın Skripti - Ayın Plugini - Ayın Serveri vs vs. Her Konuya Yarışma Yapmaları LazımKüp Sanatını hareketlendirme çalışmaları gayet güzel, fakat herkes build yapamaz. C4D var, Mine-Imator var,Shaders Mod var, Photoshop var.. Böyle de bir yarışma düzenlense kötü mü olur?
Ayn Diğerleri Oyunun İçinde Yer Alan Şeyler Değil Küp Sanatı Yarışmaları Herkesin Yapabileceği Bir Şeyde herkesin Pcsi C4d veya Wp Kaldırmaya Bilir Ama Bu Forumda Olan Herkes Mc Oynadığı İçin ve Forumun Konusu Minecraft Olduğundan Herkesin Ulaşabileceği Yerden Yarışma YapmalılarDaha önce photosop yarışması düzenlendi (logo) c4d,mine ımator herkes bilmiyor ve forumda o kadarda tanınmıyor. Hayal gücünü kullanan herkes yapı yapar.
Ben zaten animasyon yaparken Minecraft'ın dısına çıkılacak demedim. Mine-Imator'u tüm bilgisayarlar kaldırır. O da olmazsa Shaders mod var. O da oyunun içi. Benim hayal gücüm iyidir fakat onu Minecraft'a kurgulayamıyorum. Herkes yapı yapamaz.[DOUBLEPOST=1405150400,1405150031][/DOUBLEPOST]Söylediğin yarışmalar da gayet mantıklı(Skript hariç.) Ana konularla ilgili yarışmalar forumu daha çok canlandırır. Ayın modu, plugini, başyapıtı, animasyonu gibi yarışmalar insanları teşvik eder. Sadece küp sanatı kalabalık diye sadece oraya ilgi göstermek olmaz.Senin Dediğine Bakarsak Ayın Modu - Ayın Skripti - Ayın Plugini - Ayın Serveri vs vs. Her Konuya Yarışma Yapmaları Lazım
Ayn Diğerleri Oyunun İçinde Yer Alan Şeyler Değil Küp Sanatı Yarışmaları Herkesin Yapabileceği Bir Şeyde herkesin Pcsi C4d veya Wp Kaldırmaya Bilir Ama Bu Forumda Olan Herkes Mc Oynadığı İçin ve Forumun Konusu Minecraft Olduğundan Herkesin Ulaşabileceği Yerden Yarışma Yapmalılar
Animasyon Plugin vs vs Minecraftın Temelinde Değil Minecraftan Başka Bir Konu Ha Sen Gidip Minecraft Konulu Bir Animasyon Yaparsın Ama Ne Olacak Minecraft İle İlgili Birşeyinmi Gelişecek ( Buildin - Bilgin vs ) Adamlar Diyorlarki Biz Build Yarışması Yapalım İnsanlar Builde Yönelsin Herkes Mc Ye Mimar Olarak Başlamadı Biz Bunları Mimariye Tesfik Edersek İlerde Belki Türk Minecraft Mimarisini Tüm Dünyaya DuyururlarBen zaten animasyon yaparken Minecraft'ın dısına çıkılacak demedim. Mine-Imator'u tüm bilgisayarlar kaldırır. O da olmazsa Shaders mod var. O da oyunun içi. Benim hayal gücüm iyidir fakat onu Minecraft'a kurgulayamıyorum. Herkes yapı yapamaz.[DOUBLEPOST=1405150400,1405150031][/DOUBLEPOST]Söylediğin yarışmalar da gayet mantıklı(Skript hariç.) Ana konularla ilgili yarışmalar forumu daha çok canlandırır. Ayın modu, plugini, başyapıtı, animasyonu gibi yarışmalar insanları teşvik eder. Sadece küp sanatı kalabalık diye sadece oraya ilgi göstermek olmaz.
@Tario76 senin dediğine gelirsek de, ilgi gösterilmediği için bilinmiyor bu konular.
Ben görmedim ki sendenYa @Ryan21 benden gördüğün şeyi yazıyorsunBende başta bu fikirdeydim ama sonra uğraşmayı bıraktım bence sende bırak.Ama umarım bir gün biri animasyon yarışması yapar da kazanma duygusunu bir kez yaşarım
![]()
@DaxterMorgan kazanır @DaxterMorganYa @Ryan21 benden gördüğün şeyi yazıyorsunBende başta bu fikirdeydim ama sonra uğraşmayı bıraktım bence sende bırak.Ama umarım bir gün biri animasyon yarışması yapar da kazanma duygusunu bir kez yaşarım
![]()