Limon Muhabbet Konusu.

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beğeni kasak.Herkes birbirinin yorumunu begensin.
Ooooh çok güzel birde güzel moderotörlerimizi davet edelimde bir güzel mesaj aksmaktan ve beğeni kasmaktan yiyip konumuda arşive attıralım olurmu?
LÜTFEN ŞU TİP YORUMLARDAN KAÇININ!
[DOUBLEPOST=1405292033,1405291938][/DOUBLEPOST]Sonunda bugün arkadaşları buldum ve çocuğun baya aştığını gördüm. :ha:

HeavenZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ooooh çok güzel birde güzel moderotörlerimizi davet edelimde bir güzel mesaj aksmaktan ve beğeni kasmaktan yiyip konumuda arşive attıralım olurmu?
LÜTFEN ŞU TİP YORUMLARDAN KAÇININ!
[DOUBLEPOST=1405292033,1405291938][/DOUBLEPOST]Sonunda bugün arkadaşları buldum ve çocuğun baya aştığını gördüm. :ha:
Yaw oyuna dalma.Sıkılıyorum.Yarın gidiyorum zaten.

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çocuk twitter da takılıyor full ve bir sürü kız arkadaşı edinip muhabbet ediyor ayrıca kızlar bunun için show yapıyor lan web cam show falan banyoda çıplak fotoğrafları ama bizim arkadaşın fantazisi garip olduğu için sadece kızların boynunu çekip atmasını istiyor ve telefonunda bir sürü kız boynu fotoğrafı var <_< ama çocuk cidden aşmış olsada benim dehama asla yetişemez çünkü ben 6. sınıfa giderken tek başıma hiçbir arkadaştan yardım almadığım halde bir tane dul kadın bana çıplak fotoğraflarını göndermişti <_<