Laizen
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Seninkisi yinede iyiymiş ben her Allah'ın günü yaşıyorumBende ara sıra yaşıyorum..
Seninkisi yinede iyiymiş ben her Allah'ın günü yaşıyorumBende ara sıra yaşıyorum..
AfferinBen de geldim![]()
Oha Hasan abey güldü!Afferin![]()
İyiyiz iyiSeninkisi yinede iyiymiş ben her Allah'ın günü yaşıyorumve bunun bir ÇÖZÜMÜ YOOK!
![]()
Vay!beni deli eden şey ise Kablosuz Bağdaştırıcımın 25 metreden bile ağı çekmesi halinde bile üst kattaki ağdan çekiyorum ama sinyal kalitesi bir derece düşüüük !!!!![]()
Ooooh çok güzel birde güzel moderotörlerimizi davet edelimde bir güzel mesaj aksmaktan ve beğeni kasmaktan yiyip konumuda arşive attıralım olurmu?Beğeni kasak.Herkes birbirinin yorumunu begensin.
Yaw oyuna dalma.Sıkılıyorum.Yarın gidiyorum zaten.Ooooh çok güzel birde güzel moderotörlerimizi davet edelimde bir güzel mesaj aksmaktan ve beğeni kasmaktan yiyip konumuda arşive attıralım olurmu?
LÜTFEN ŞU TİP YORUMLARDAN KAÇININ![DOUBLEPOST=1405292033,1405291938][/DOUBLEPOST]Sonunda bugün arkadaşları buldum ve çocuğun baya aştığını gördüm.![]()
Temelli forumu bırakmıyorsun yaYaw oyuna dalma.Sıkılıyorum.Yarın gidiyorum zaten.
Hayır.Bırakmıyorum.Temelli forumu bırakmıyorsun yademi?
Benim BADASS arkadaşımdan B)Kimden bahsediyorsunuz?