OrnitorenkAdam
Hıyar isteyen köpekbalığı
- En iyi cevaplar
- 0
Son düzenleme:
Bende Köpri GördüydümBen bunun daha büyüğünü bir çölde görmüştüm 2 tane kum tepesi ama dümdüz kalın değil çıktım baktım ve full kumdan oluşuyor iki tepenin arasındada kumdan köprü var ve baya uzundu ve düşmüyordu eğlencesine ss falan çektim sonra merak ettim ve bir blok kum kırdım kırmaz olaydım bütün tepe yerle bir oldu![]()
Olur Böyle VakalarBen bunun daha büyüğünü bir çölde görmüştüm 2 tane kum tepesi ama dümdüz kalın değil çıktım baktım ve full kumdan oluşuyor iki tepenin arasındada kumdan köprü var ve baya uzundu ve düşmüyordu eğlencesine ss falan çektim sonra merak ettim ve bir blok kum kırdım kırmaz olaydım bütün tepe yerle bir oldu![]()
Harika bir şey ama değilmi? böhle uzun git gide köprünün kalınlığı azalıyor aynı filmlerdeki gibiBende Köpri Gördüydüm![]()
Evet Herkesin Dediği gibi.
This Is Minecraft !
Minecrafttaysan herşeyi bulursun , bu olayı bile. Düşmesi gerekirken düşmüyor , eheh. Minecraftın Kendi Yeteneği aldırma
![]()
Gerçek Hayatta Tuvalete S*çarsın Kanalizasyona gider minecraftta kazana giderEvet Herkesin Dediği gibi.
This Is Minecraft !
Minecrafttaysan herşeyi bulursun , bu olayı bile. Düşmesi gerekirken düşmüyor , eheh. Minecraftın Kendi Yeteneği aldırma
![]()
Gerçek Hayatta Tuvalete S*çarsın Kanalizasyona gider minecraftta kazana gider![]()
Mantığın Üst Saflarda almasının nedeni notchNotchun babannesi....
...notchun babasının annesidir.
Bende tepe gibi görünen biyer görmüştüm. Küçüktü. Yanına gittim dolaştım etrafını altında su birikintisi vardı. Sonra baktım kumlar havada duruyor. Birini kırdım hepsi düştü çukur oldu suyu kapattılarBen bunun daha büyüğünü bir çölde görmüştüm 2 tane kum tepesi ama dümdüz kalın değil çıktım baktım ve full kumdan oluşuyor iki tepenin arasındada kumdan köprü var ve baya uzundu ve düşmüyordu eğlencesine ss falan çektim sonra merak ettim ve bir blok kum kırdım kırmaz olaydım bütün tepe yerle bir oldu![]()
Bende tepe gibi görünen biyer görmüştüm. Küçüktü. Yanına gittim dolaştım etrafını altında su birikintisi vardı. Sonra baktım kumlar havada duruyor. Birini kırdım hepsi düştü çukur oldu suyu kapattılar![]()
Aheey Aheey Aheey!Birine tıklarsan hepsi düşüyo