ManTık BuDur

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet Herkesin Dediği gibi.
This Is Minecraft !
Minecrafttaysan herşeyi bulursun , bu olayı bile. Düşmesi gerekirken düşmüyor , eheh :D . Minecraftın Kendi Yeteneği aldırma :D

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bunun daha büyüğünü bir çölde görmüştüm 2 tane kum tepesi ama dümdüz kalın değil çıktım baktım ve full kumdan oluşuyor iki tepenin arasındada kumdan köprü var ve baya uzundu ve düşmüyordu eğlencesine ss falan çektim sonra merak ettim ve bir blok kum kırdım kırmaz olaydım bütün tepe yerle bir oldu :lol:

OrnitorenkAdam

Hıyar isteyen köpekbalığı
En iyi cevaplar
0
Ben bunun daha büyüğünü bir çölde görmüştüm 2 tane kum tepesi ama dümdüz kalın değil çıktım baktım ve full kumdan oluşuyor iki tepenin arasındada kumdan köprü var ve baya uzundu ve düşmüyordu eğlencesine ss falan çektim sonra merak ettim ve bir blok kum kırdım kırmaz olaydım bütün tepe yerle bir oldu :lol:
Bende Köpri Gördüydüm :D

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olur Böyle Vakalar
Minecraft hatasını anlar .s

OrnitorenkAdam

Hıyar isteyen köpekbalığı
En iyi cevaplar
0
This Is Minecraft !
Minecrafttaysan herşeyi bulursun , bu olayı bile. Düşmesi gerekirken düşmüyor , eheh :D . Minecraftın Kendi Yeteneği aldırma :D
This Is Minecraft !
Gerçek Hayatta Tuvalete S*çarsın Kanalizasyona gider minecraftta kazana gider :D

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bende tepe gibi görünen biyer görmüştüm. Küçüktü. Yanına gittim dolaştım etrafını altında su birikintisi vardı. Sonra baktım kumlar havada duruyor. Birini kırdım hepsi düştü çukur oldu suyu kapattılar :D