MahmuTr
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Sizinkide Zor İş BeaHadi gene iyisin burada 48 Dk var![]()
Sizinkide Zor İş BeaHadi gene iyisin burada 48 Dk var![]()
animasyon için güzel bir program bulduktan sonra gerisi gelir zaten
ama asıl sorun şu ben bu işe ne zaman kalkışsam veya kelimesi ağzımdan çıksa iş hemen bitir kısaca ekip başlamadan bırakıyor
sağlam ekip olursa katılabilirim
*ufak elemanlar var mı ?*
yanlış anlaşılmasın ama bazı elemanlar olgunca davranamıyor ve ilerde sorun oluyorKüçük çocuklar için ufak seslendirmenler olabilir. Onun dışında ben 14 yaşındayım![]()
Eğer seslendirecekler için diyorsan zaten bir bölüm olur onlar muhtemelen.yanlış anlaşılmasın ama bazı elemanlar olgunca davranamıyor ve ilerde sorun oluyor
normalde yaş takıntılı biri değilim ekibimde 13-14 yaşında elemanlar var![]()
genelleme olarakEğer seslendirecekler için diyorsan zaten bir bölüm olur onlar muhtemelen.
genelleme olarak
yav demek istediğim şöyle hatta güzel bir örnek vereyim
bir server projesine katılmıştım kurucu pek iş yapmayan ve oyundan anlamayan elemanları ekipten çıkardı ve bunların çoğu ufak çocuktu ve ekipten ayrıldıktan sonra bunlar ana avrat çaprazlama küfür ettiler
veya çıkmadan önce çevrenin içine edenler vb. vb.
demek istediğim zaten anlaşılıyor
O yüzden gruba gelmeden önce bi kimlik testine mi sokalım?genelleme olarak
yav demek istediğim şöyle hatta güzel bir örnek vereyim
bir server projesine katılmıştım kurucu pek iş yapmayan ve oyundan anlamayan elemanları ekipten çıkardı ve bunların çoğu ufak çocuktu ve ekipten ayrıldıktan sonra bunlar ana avrat çaprazlama küfür ettiler
veya çıkmadan önce çevrenin içine edenler vb. vb.
demek istediğim zaten anlaşılıyor
O yüzden gruba gelmeden önce bi kimlik testine mi sokalım?
güzel bir form hazırlana bilirO yüzden gruba gelmeden önce bi kimlik testine mi sokalım?
güzel bir form hazırlana bilir
hatta cins sorular eklene bilir
mesela "saat 15:00 iken kaç derecelik açı olur"![]()
AX:aas belli olmazadam matematik testine girdim diye testten çıkar la
![]()