Animasyon yapan arkadaşların dikkatine

kprldes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar dikkat ediyorum da herkes bir minecraft animasyonu yapmak peşinde hepimiz birleşip tek bir animasyon yapsak
herkes birbirine bildiği şeyleri öğretir kimsenin bir eksiği olmaz böylece minecraft dışında bir animasyon yaparız bir çizgi film gibi
bunu birkaç bölüm haline getirirsek bence televizyona çıkma ihtimali bile var bence şimdi içinizden imkansız diyeceksiniz HAYIR değil uğraşırsak yapabiliriz
üstüne üstlük televizyona bile çıkabiliriz (yaptığımız dizi) şimdi size soruyorum katılmak isteyen varmı ?

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pek uğraşılmaz bence güzel fikir ama televizyon olayları falan zor hem.

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Televizyonu geçelim onun yerine aklımda süper bi proje var onu yapar paylaşırız ?

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
İşte kimseye tam güvenemezsin o var.
Güven Duygusu Her Kişiden kişiye Değişir Okadar Sıcak Kanlıdırki. Zamanla Alışırsın. Güven Evet Bir PRoblem Oluşturabilir. Ama Böyle **** Yapan Olmasa Güven Duygusu Problem Olmiya Bilirdi. Ama genede Bunu aşabilirler Harlede Değil mi Onlar Bir Animasyoncu
Not: İŞALLAH Ban Yemem :)

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benimde aklımda çok büyük bir proje var ama yaklaşık 30 kişilik bir ekibin olması lazım ve hepsi premium.

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Zekice. Şahsen ben katılmak isterim ama hangi program kullanılacak? Ayrıca düzenli olarak bölüm çıkarılabilmesi için düzenli olarak buluşulması lazım. (Nette de olur) Eğer yapılabilirse gerçekten çok büyük bir şey olur, harika olur.

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zekice. Şahsen ben katılmak isterim ama hangi program kullanılacak? Ayrıca düzenli olarak bölüm çıkarılabilmesi için düzenli olarak buluşulması lazım. (Nette de olur) Eğer yapılabilirse gerçekten çok büyük bir şey olur, harika olur.
Benimde bi projem var ama burda anlatsam hemen çalarlar