İyi Bir Builder Olmak İstiyorum. Yardım Edin

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar,
Şu sıralar bilgisayarım tamirden geldi ve içimdeki çok güzel bir build yapma isteği doğdu. Bi deniyim dedim hayatımda ilk defa kutu gibi olmayan üçgen çatılı bi ev yaptım. Bundan sonra @RoninBT gibi takımların buildlerini gördüm ki kusura bakmayın ama "mal" gibi baka kaldım. Ben niye böyle şeyler yapamıyorum diye düşünürken aklıma birinin bana bunları öğretmesi gerektiği geldi. şu an benim sizden istediğim arkadaşlar; Profesyonel bir builder bana hamachili veya hamachisiz bir serverda eğitebilirmi. Biliyorum çok şey istiyorum sonuçta profesyonel vakit bulamayabilir ama bende böyle biri olmak istiyorum iyi kalpli samimi biri varsa bana bu işi öğretebilir mi?

LifeTaker_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum bunun yeri burası değil :D Yani küp sanatı değil ayrıca kimden yardım istiyorsan özelden belirtmen daha hoş olur :)

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tabii ki doğru söylüyosun ama forumu pek tanımıyorum. O yüzden kimler yapar kimler yapamaz onu da bilmiyorum. Eğer konun yeri bura değilse moda bildiririm şimdi neresi olması gerek?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Tutorial İzleyerek Gelişebilirsin Öyle Ders Verecek Birisi Olurmu Bilmem Herkes Tutorial İzleyerek Gelişti Biraz Tutorial Birazda Hayal Gücü İle :D

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
Tutorial İzleyerek Gelişebilirsin Öyle Ders Verecek Birisi Olurmu Bilmem Herkes Tutorial İzleyerek Gelişti Biraz Tutorial Birazda Hayal Gücü İle :D
ben veririm ama profesyonel diilim ben bakarak yapmada profesyonelim sadece :D

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tuturoiallar genel olmuyor. Bi buildi yapmak için nereye hangi blocku koyucağını gösteriyor ki benim istediğim şey genel olarak bir buildi yapmak istiyorsam nelere dikkat etmeliyim?

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
sen tutoryıl izlesen aynı sonuç olur :) adam gelip sana şunu şuraya koyarsan iyi olur der ama toturyılda da aynı şeyi yapar ancak ingilizce söyler :D

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Tuturoiallar genel olmuyor. Bi buildi yapmak için nereye hangi blocku koyucağını gösteriyor ki benim istediğim şey genel olarak bir buildi yapmak istiyorsam nelere dikkat etmeliyim?
Yapının derinliğine, en, boy, yüksekliğin oranına ve kullandığın malzemelerin birbirine uyumuna.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Hypixel Ekibinin Build Dersleri Videoları Vardı Onları İzleye Bilirsin Genelde Fikir Veriyorlar Ama Genede Etkili Olabilir
Bu Seriden Devam Edebilirsin

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hepinizde teşekkür ederim deniyicem bide acemiler için bir texture pack önerirseniz başarılı olabileceğime İNANIYORUM!

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim. Tutorialları izliyorum fakat ingilizcedende pek anlamıyorum. Türkçe tutorial arayacağım şimdi. Sonra forumdan arkadaşlarımla buildere başlıyacağım.