İyi Bir Builder Olmak İstiyorum. Yardım Edin

BlodyCras

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Banada Biraz Yardım Edebilcek Birisi Varmı Dır Benim Buildim Az Olsada İyidir Birazdaha Geliştirmem laızm Life Yarımd edermisin

BravePower

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben Hiç Komutlarla Bi Yer Veya Cisim Yapmam Hep Elimle Düşündüğüm Tek Şey Bana Göre Güzel Gözükebilir Ama Oyuncuların Gözünle Yaptıgın Yapıya Bakarak Ve Bunu Geliştirerek Değişik Yapılar Yapmaya Çalışırsan Gelişirsin.

LifeTaker_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Banada Biraz Yardım Edebilcek Birisi Varmı Dır Benim Buildim Az Olsada İyidir Birazdaha Geliştirmem laızm Life Yarımd edermisin
Nasıl edebilirim ki :D Tutorial izleyip öğrenmeniz lazım bizim yapıları falan inceleyin benzeterek yapın sonra ordaki ayrıntıları kendi taslağınızda kullanın tadam! :D

ByNovem

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
İlk buildini buraya koyduğunda çok çirkin keşke yapmasaydın,çok kötü, diyen saftirikleri takmazsan zamanla gelişirsin zaten.Onlar zaten 3 yaşında Tac Mahal yapıyorlardı.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
İlk buildini buraya koyduğunda çok çirkin keşke yapmasaydın,çok kötü, diyen saftirikleri takmazsan zamanla gelişirsin zaten.Onlar zaten 3 yaşında Tac Mahal yapıyorlardı.
Benim 3 Yaşımda Logolarım Vardı Ne Evler Yapardım :)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Çok haklı :) Ayrıca bir mimariyi sırf bitsin de fikir alayım diye koyma. Mimariden mimariye atlama. Bir tane yap ama güzel yap. Onu geliştir. Veya bir çalışmanı geliştire geliştire birkaç kez yap. Mimari öğretilebilecek bir şey değil. Kendi kendine gelişir.
Mimari Öğrenebilecek bir şey Değil Hayal Gücünün Sınırı Olmadığından Küçük Dekorlarla Çok Farklı Yapılar Ortaya Çıkabiliyor

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaparak öğrenirsin, yaptığının yapının eksik yönlerini tart yenisini yap.