Nasıl edebilirim kiBanada Biraz Yardım Edebilcek Birisi Varmı Dır Benim Buildim Az Olsada İyidir Birazdaha Geliştirmem laızm Life Yarımd edermisin
Benim 3 Yaşımda Logolarım Vardı Ne Evler Yapardımİlk buildini buraya koyduğunda çok çirkin keşke yapmasaydın,çok kötü, diyen saftirikleri takmazsan zamanla gelişirsin zaten.Onlar zaten 3 yaşında Tac Mahal yapıyorlardı.
Mimari Öğrenebilecek bir şey Değil Hayal Gücünün Sınırı Olmadığından Küçük Dekorlarla Çok Farklı Yapılar Ortaya ÇıkabiliyorÇok haklıAyrıca bir mimariyi sırf bitsin de fikir alayım diye koyma. Mimariden mimariye atlama. Bir tane yap ama güzel yap. Onu geliştir. Veya bir çalışmanı geliştire geliştire birkaç kez yap. Mimari öğretilebilecek bir şey değil. Kendi kendine gelişir.
Hayal Gücüm Çok Geniş Olmasına Rağmen Adam Gibi Build Yapamıyorumumut hamachili Sw kurda bERABER yapı lar yapalımmı _?
Singlede Gelişmeyi Tercih Ederim Sende Böyle Geliş Bence B)sw yi Kur beraber hallederiz ya gelisicez eninde sonunda
O nasil oluyo laben veririm ama profesyonel diilim ben bakarak yapmada profesyonelim sadece![]()
Sen tanrının oğlumusunyani ameleyim![]()
Yok o tek f ile yazılıyor Schafer diye ben farklıyım *-*Sen çatal bıçak markası olan Schaffer mısın yoksa o ayrı bir şey mi ? Değişik bir çağrışım yaptı bana.