İnanmakla iş bitiyor mu oruç zekat hac namaz bunları biz boşuna mı yapıyoruz
Kardeşim herkese göre müslümanlık doğru yol değil? Onlarin da allahi var, onlar da müslümanlığın yanlış olduğunun düşünüyorlar. Hala senin gibi koyu-dindar insanların olması beni üzdü açıkçası.Belki doğru yolu bulmalarını sağladım ayrıca İngilizlerin çoğu Hristiyan
İyiki bi şey yaptık neymiş bu düşmanlık anlamadımKardeşim herkese göre müslümanlık doğru yol değil? Onlarin da allahi var, onlar da müslümanlığın yanlış olduğunun düşünüyorlar. Hala senin gibi koyu-dindar insanların olması beni üzdü açıkçası.
Aferin aynen devam et çok iyi gidiyorsunBastan yaşını soyleseydin ya kardeşim sen herşeyi biliyomussun hic ugrasmazdim
Benim repligimi çalmışAferin aynen devam et çok iyi gidiyorsun
Canım sıkılıyodu allah dualarımı kabul etti ama bu kadar yeter evladimSeninle ilk defa bu konuda karşılaşıyorum ve böyle bir şey dediğini de bilmiyordum üç beş kez dedin diye cümleyi sahiplenme
O yazını düzelt tartışma çıkmasın istersen.[DOUBLEPOST=1405441484,1405441448][/DOUBLEPOST]Allah'ın adını küçük yazan kişiler hemen o yazılarınızı düzeltin yoksa burada çok büyük bir tartışma patlak vericek!Abi hıristiyan diye allaha inanmiyolarmi zannettin tanrı da allahın ismi zaten