Zekikos Pluginleri - Artık her şey yer çekimine kapılacak!

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Düşünsene GÜÇLENDİRİLMİŞ modda haritayı yarattın ? o lag ? o çıkan köpürme şeysi ;( (Fikir güzel ama geliştir mesela genişiliği 1x1 yüksekliği 3 olan bi direk diktik.En üstteki bloğun 3x3 çevresindeki bloklar bundan etkilenmesin.Gerçi çok zor bu :D)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Düşünsene GÜÇLENDİRİLMİŞ modda haritayı yarattın ? o lag ? o çıkan köpürme şeysi ;( (Fikir güzel ama geliştir mesela genişiliği 1x1 yüksekliği 3 olan bi direk diktik.En üstteki bloğun 3x3 çevresindeki bloklar bundan etkilenmesin.Gerçi çok zor bu :D)
Hayır çok basit. Zekikos kabul ederse sana garanti verebilirim yapacağım :D Bu arada doğal yapıtları etkilemiyor.

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben de düşündüm onu, sadece oyuncu blok koyma eventlerinde çalışıyormuş.

Glyphl

En iyi cevaplar
0
Pişşt yakışıklı ! O zaman Pluginin adını Anti-Çatı koyalımı ?

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Ben de düşündüm onu, sadece oyuncu blok koyma eventlerinde çalışıyormuş.
Hadi söyleyeyim, ben kırmayada ayarladım :) üstelik 5 block grass üst üste diyelim en alttakini kırınca hepsi birden 1 blok aşağı düşüyor. Doğal yapılar kırılmadığı sürece bir etki olmuyor 3x3 olayı şöyle yapılabilir. Oyuncu block koyduğunda o blocku sağ tıklayarak koyduğu bloğun altında block varsa o block havada durabilecek. Kısaca 3x3 bir alana etkisi olacak bu işin.[DOUBLEPOST=1405465734,1405465560][/DOUBLEPOST]2. Mesaj, ZekiKos isterse bu mimarı açıdan mantıklı olur, taş taşa değdiği sürece yer çekiminden engellenmeyecek nasıl yani derseniz taş ile çatıyı tutan yatay çubuklar koyabileceksiniz :D

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
peki ya yerçekimini tersine çeviren bir şey yapsan :D penguenler uçabilecek ![DOUBLEPOST=1405466143,1405466046][/DOUBLEPOST]siz onu bunu bırakında torchun üstüne kum koyunca havada duruyo hadi bunuda açıklayın ?!

Glyphl

En iyi cevaplar
0
Aye sir! Bana bu pek mümkün gelmedi yapılsa bile öyle bir lag yaparkiii..[DOUBLEPOST=1405466190,1405466144]

256x256x256 seçip we ile ters çevirirsek sadece görüntüye ulaşabiliriz :D Siz pluginerseniz bende mimarım lo :D[DOUBLEPOST=1405466292][/DOUBLEPOST]'Mesajım göünmüyor tekrar atıyorum' 256x256x256 seçip we ile ters çevirirsek sadece görüntüye ulaşabiliriz :D Siz pluginerseniz bende mimarım lo :D

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ben neden bu konuya geldiim ? lan ingilizceyi düzgün sökemedim javayı nasıl sökeyim ?
ben kaçtım

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Oyunculara yer çekimini azaltan bir şey yapılabilir mi? Ay gibi yavaş ve yüksekten uuuu.