bgencacat
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Ben seni sık sık rahatsız edicem zaten merak etme.Ne demek bir sorununuz olursa pek zor olmayan Skript'de yardım ettiğim gibi bundada edebilirim![]()
Ben seni sık sık rahatsız edicem zaten merak etme.Ne demek bir sorununuz olursa pek zor olmayan Skript'de yardım ettiğim gibi bundada edebilirim![]()
Ben seni sık sık rahatsız edicem zaten merak etme.
Düşünsene GÜÇLENDİRİLMİŞ modda haritayı yarattın ? o lag ? o çıkan köpürme şeysi ;( (Fikir güzel ama geliştir mesela genişiliği 1x1 yüksekliği 3 olan bi direk diktik.En üstteki bloğun 3x3 çevresindeki bloklar bundan etkilenmesin.Gerçi çok zor buGüncel!
Hayır çok basit. Zekikos kabul ederse sana garanti verebilirim yapacağımDüşünsene GÜÇLENDİRİLMİŞ modda haritayı yarattın ? o lag ? o çıkan köpürme şeysi ;( (Fikir güzel ama geliştir mesela genişiliği 1x1 yüksekliği 3 olan bi direk diktik.En üstteki bloğun 3x3 çevresindeki bloklar bundan etkilenmesin.Gerçi çok zor bu)
Ben de düşündüm onu, sadece oyuncu blok koyma eventlerinde çalışıyormuş.Düşünsene GÜÇLENDİRİLMİŞ modda haritayı yarattın ? o lag ? o çıkan köpürme şeysi ;( (Fikir güzel ama geliştir mesela genişiliği 1x1 yüksekliği 3 olan bi direk diktik.En üstteki bloğun 3x3 çevresindeki bloklar bundan etkilenmesin.Gerçi çok zor bu)
Hadi söyleyeyim, ben kırmayada ayarladımBen de düşündüm onu, sadece oyuncu blok koyma eventlerinde çalışıyormuş.
Aye sir! Bana bu pek mümkün gelmedi yapılsa bile öyle bir lag yaparkiii..[DOUBLEPOST=1405466190,1405466144]peki ya yerçekimini tersine çeviren bir şey yapsanpenguenler uçabilecek !
2. söylediğimi açıklaAye sir! Bana bu pek mümkün gelmedi yapılsa bile öyle bir lag yaparkiii..
Aye sir! Bana bu pek mümkün gelmedi yapılsa bile öyle bir lag yaparkiii..[DOUBLEPOST=1405466190,1405466144]
2. söylediğimi açıkla![]()
Never say never. - Justin Bieberben neden bu konuya geldiim ? lan ingilizceyi düzgün sökemedim javayı nasıl sökeyim ?
ben kaçtım
![]()