Zekikos Pluginleri - Artık her şey yer çekimine kapılacak!

ZekiKos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Konuya yeni gelcek bir eklenti ekledim
" (Yeni Gelecek) - Tnt veya herhangi bir yerde herhangi explosion "patlama" olursa oradaki bloklar etrafa saçılacak ve yavaşça yere düşecekler. "

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güncelleme gelmedi bekliyoruz pazar gunu gelecekti

Galaxy Ace 2 cihazından
Tapatalk ile gönderdi.

umutlord

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adamsin guncellemeyi 4 gozle bekliyorum birde @HeroMineX muhtemelen isi cikti zekinin ben okuldan arkadasiyim bu gun geleceklerdi ama bilmiyorum.

yani tatile gittiler.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
O 17:2 olarak kastettiğini şöyle düzeltmelisin, Material.WOOD değilde TypeID kullanmalısın.

ZekiKos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,
@umutlord kankam olur :) sağol.

Sizleri beklettiğim için özür dilerim şimdi yeni 1.1 versionu upload ediyorum yüklenince konuyu güncelleyeceğim.

A

Asigo64

Ziyaretçi
çok güzel olmuş ama ev yapmak için mesela 4 odun yanında duran 6 odun kerestesini havada durdurabilmeli gibi özellikleri yapabilirsen tam olur

ZekiKos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Madenler nasıl tepki veriyor bu plugine merak ettim?
Aslında pluginin yazılma mantığı şu şekilde bazı arkadaşlar anlamamış ben mesela PlaceEvent kullandım bir bloğu yerleştirdiğinizde o blok aşağıya düşer fakat madenlerdeki bloklar yere düşmez.

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aslında pluginin yazılma mantığı şu şekilde bazı arkadaşlar anlamamış ben mesela PlaceEvent kullandım bir bloğu yerleştirdiğinizde o blok aşağıya düşer fakat madenlerdeki bloklar yere düşmez.
Tamamdır +1[DOUBLEPOST=1405337296,1405337225][/DOUBLEPOST]Edit: Yani world edit ile plugini atlatabiliyor muyuz? Yoksa o da oyuncu koymuşumsu gibi bir şeyler mi yapıyor.

ZekiKos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Tamamdır +1[DOUBLEPOST=1405337296,1405337225][/DOUBLEPOST]Edit: Yani world edit ile plugini atlatabiliyor muyuz? Yoksa o da oyuncu koymuşumsu gibi bir şeyler mi yapıyor.
Aa evet onu henüz eklemedim ama onuda eklemeyi düşünüyorum.[DOUBLEPOST=1405360438][/DOUBLEPOST]Güncel!