Anaa D:O konu benim .D
Tevafuk bunların hepsi tevafuk
Anaa D:O konu benim .D
Babam serbest avukat, dava başına 1500 tl aldığıda var 300.000 tl de eğer profesyonel olursan ve çevren varsa gayet iyi bir iş fakat çevren yoksa veya acemi isen tırmanmn biraz zor zorluklar yaşayabilirsin.Avukatlar dava başına 500Alıyormuş![]()
Yanlız bu yapılan şey sevap değil günah kasmak. Bir insanı zorla başka bir şeye inandırmak büyük günahlardan biridir.Eheh Sevap kazanmak için böyle yapanlar çook
Geçen ismini vermek istemediğim bir serverde arkadaşımla oynarken arkadaşım dedikii : Bak şimdi nasıl müslüman yapcam dedi. Başladı sureleri yazmaya , arkadaş bunlar önemli felan yazıyo kimse anlamıyo. En sonunda bir arapyalı çıktı arapyalı moderatör. Bizim dalga geçtiğimizi zannedip ban attı![]()
Amacımız müslüman olsun değil , maksat eğlenmek , arapyalıyı sevmiştim çok iyi adamdı yardım ederdiYanlız bu yapılan şey sevap değil günah kasmak. Bir insanı zorla başka bir şeye inandırmak büyük günahlardan biridir.
De get işine ''nob'' .dLan soruma cevap verin bari
De get işine ''nob'' .d
Arapların Yaşadığı Yere Arapya derim ben ^^,Arapyalı ne demek?