Hallelujah
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Tabi ki iyi fakat Rockstar Games'den çok daha üst şeyler bekliyordum.Bence gta4 den daha iyi. Tabi kişiden kişiye değişir.
Tabi ki iyi fakat Rockstar Games'den çok daha üst şeyler bekliyordum.Bence gta4 den daha iyi. Tabi kişiden kişiye değişir.
Bence o beklentiler ps4 versiyonunda gelecek her türlü iddasına girerim. Çok şımartıyorlar ps4 kullanıcılarını.Tabi ki iyi fakat Gta 5'den çok daha üst şeyler bekliyordum.
Oyunu mu değiştirecekler sanmam? PS 4'e Gta 5 ile gelecek her güncelleme PS 3'e de gelecek. hiçbir şey olmayacak şimdi de PS4 alınırsa yazık olunur zaten 2 Yıl daha bekleyip alacağım zaten tüm oyunlar PS3'e çok iyi grafiklerle çıkacak.Bence o beklentiler ps4 versiyonunda gelecek her türlü iddasına girerim. Çok şımartıyorlar ps4 kullanıcılarını.
Yok benim kastettiğim grafik iyileştirmeleri sadece yeni çıkan platformlar için diye biliyorumOyunu mu değiştirecekler sanmam? PS 4'e Gta 5 ile gelecek her güncelleme PS 3'e de gelecek. hiçbir şey olmayacak şimdi de PS4 alınırsa yazık olunur zaten 2 Yıl daha bekleyip alacağım zaten tüm oyunlar PS3'e çok iyi grafiklerle çıkacak.
O kadar Fark Etmez Bence Eğer Öyle 1 Şey Olursa Ps4 Alın Gidinde Demek Gibi bir şey yapar RockstarYok benim kastettiğim grafik iyileştirmeleri sadece yeni çıkan platformlar için diye biliyorum
Bilemiyorum abi de bu video webtekno vb. yerlerde paylaşıldı gerçekte olabilir.O kadar Fark Etmez Bence Eğer Öyle 1 Şey Olursa Ps4 Alın Gidinde Demek Gibi bir şey yapar Rockstar
Daha Ps4 E Çıkmadan Nasıl Bu Videoları Çekebilmişler ?Bilemiyorum abi de bu video webtekno vb. yerlerde paylaşıldı gerçekte olabilir.
İşte öyle bir şey de var abicim. Rockstar da yayınlamış olabilir. Bir hayran da yapmış olabilir. İki ihtimal var. Sızmış da olabilir belki etti 3 ihtimal.Daha Ps4 E Çıkmadan Nasıl Bu Videoları Çekebilmişler ?
Bilemem Ama O Kadar Abartı Olmaz Diye Düşünüyorum Ps4 De Öyleyse Pc De Daha İyi Gösteller Olur Ozamanİşte öyle bir şey de var abicim. Rockstar da yayınlamış olabilir. Bir hayran da yapmış olabilir. İki ihtimal var. Sızmış da olabilir belki etti 3 ihtimal.
İşte pc ps4 ve xbox one için böyle olabilirmiş.Bilemem Ama O Kadar Abartı Olmaz Diye Düşünüyorum Ps4 De Öyleyse Pc De Daha İyi Gösteller Olur Ozaman
O Kadar Kaliteli Grafikler Olursa Ps3 E Hiç Çıkarmasalardı Ozaman Ps3 Kullananlar Ps4 İle Oynuyanlara Karşıdanmı Bakacaklar O Kadar Fark Olursa Ps3 Kullanıcılarının Sonu Demektir Ha Öyle Bir Gelişme Olursa Oyun Atıyorum Ps3 De 100 Tl İse Ps4 De 300 Tl Olur Çok Fazla Grafik Farkı Varİşte pc ps4 ve xbox one için böyle olabilirmiş.
İşte bakacağız bekleyeceğiz başka çare yok.O Kadar Kaliteli Grafikler Olursa Ps3 E Hiç Çıkarmasalardı Ozaman Ps3 Kullananlar Ps4 İle Oynuyanlara Karşıdanmı Bakacaklar O Kadar Fark Olursa Ps3 Kullanıcılarının Sonu Demektir Ha Öyle Bir Gelişme Olursa Oyun Atıyorum Ps3 De 100 Tl İse Ps4 De 300 Tl Olur Çok Fazla Grafik Farkı Var
Eğer Oyun Pc Ye Fln O Kaliteyle Çıkarsa Açıklamalardaki Sistem Gereksinimlerinin 2-3 Katı Bir Gereksinim İster Her Pc Kaldırmaz Onuİşte bakacağız bekleyeceğiz başka çare yok.
İşte zaten daha belli olmadan önce rockstar, amacımız oyun satmak donanımcıları zengin etmek değil demişti. Bilemiyorum ama.Eğer Oyun Pc Ye Fln O Kaliteyle Çıkarsa Açıklamalardaki Sistem Gereksinimlerinin 2-3 Katı Bir Gereksinim İster Her Pc Kaldırmaz Onu![]()
Rockstar O Kadar Oynama Yaparsa Oyunla Bu Oyunu Hiçbir Pc Kullanıcısı Almaz Diye Düşünüyorum Çoğumuzun Pc Özellikleri Belli Adamlar Eğer O Kalitede Oyun Yaparlar Ve Ps3 ile Ps4 veya Pc Arasında Çok Fark Olursa Ps3 Kullanıcılarından Tepki Alır Bunu Göz Önüne Alırlar Diye Düşünüyorumİşte zaten daha belli olmadan önce rockstar, amacımız oyun satmak donanımcıları zengin etmek değil demişti. Bilemiyorum ama.