Magical Wands 1.0[Bi' bakın hele!]1.7.2

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dikkat!Bug tespit edildi weather wandda rainy yapınca bir zombi doğuyor hareket etmiyor ve ona vurulamıyor ve oyundan çıkıp girince kayboluyor.
Edit: Mod yeni çıktı hemen hatasını buldum laa
Zombie spawn denemeleri -,-(yarın düzeltilmekle beraber craftingler eklenecektir.)

BroGolem35

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft forum'a ekle.İlk adını değiştir tabi.Kullanılan bir isim bu sonuçta.Minecraft Forum'a eklersen baya ünlü olur.Çünkü çoooooooooooook güzel!Thaumcraft ve Ars Magica'dan sonra gördüğüm en iyi büyü modu.Tabi Blood Magic var bide.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kusura bakmayın bugün internete giremediğim için moddaki bugları düzeltip,craftlari eklemeyedim.Çok teşekkürler bu arada.Modu daha çok geliştirip bayağı değişik sistemler ekleyeceğim.(Aklımda yazdıklarım dışında bir kaç fikir yok değil yani.)Cumartesi öğleden sonra bugları düzeltip craftleri eklerim.Sonrası 3 haftalık bir tatil programı :D(Tabii bu arada videolu halinde tanıtım gelebilir.)

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Kusura bakmayın bugün internete giremediğim için moddaki bugları düzeltip,craftlari eklemeyedim.Çok teşekkürler bu arada.Modu daha çok geliştirip bayağı değişik sistemler ekleyeceğim.(Aklımda yazdıklarım dışında bir kaç fikir yok değil yani.)Cumartesi öğleden sonra bugları düzeltip craftleri eklerim.Sonrası 3 haftalık bir tatil programı :D(Tabii bu arada videolu halinde tanıtım gelebilir.)
tüm asaların özelliklerini tek bir asada toplayalım.Ama ölümüne zor olsun haftalarca uğraşalım .d

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
tüm asaların özelliklerini tek bir asada toplayalım.Ama ölümüne zor olsun haftalarca uğraşalım .d
Aklımda böyle bir şey yok değil.Yapması da gayet basit benim için ama ilk önce renderlari temize çekmeliyim.İtemleri 3d yapmayı düşünüyorum.Ama zorluğunun aynı halde kalmasından yanayım.