- En iyi cevaplar
- 0
Biz furkanla onu 3 saat önce bulduk ğaaDikkat!Bug tespit edildi weather wandda rainy yapınca bir zombi doğuyor hareket etmiyor ve ona vurulamıyor ve oyundan çıkıp girince kayboluyor.
Edit: Mod yeni çıktı hemen hatasını buldum laa
Biz furkanla onu 3 saat önce bulduk ğaaDikkat!Bug tespit edildi weather wandda rainy yapınca bir zombi doğuyor hareket etmiyor ve ona vurulamıyor ve oyundan çıkıp girince kayboluyor.
Zombie spawn denemeleri -,-(yarın düzeltilmekle beraber craftingler eklenecektir.)Dikkat!Bug tespit edildi weather wandda rainy yapınca bir zombi doğuyor hareket etmiyor ve ona vurulamıyor ve oyundan çıkıp girince kayboluyor.
@AlichosTR oreları soartex den mi aldın ?Bence güzel sizce (not: ilk yapışım)![]()
tüm asaların özelliklerini tek bir asada toplayalım.Ama ölümüne zor olsun haftalarca uğraşalım .dKusura bakmayın bugün internete giremediğim için moddaki bugları düzeltip,craftlari eklemeyedim.Çok teşekkürler bu arada.Modu daha çok geliştirip bayağı değişik sistemler ekleyeceğim.(Aklımda yazdıklarım dışında bir kaç fikir yok değil yani.)Cumartesi öğleden sonra bugları düzeltip craftleri eklerim.Sonrası 3 haftalık bir tatil programı(Tabii bu arada videolu halinde tanıtım gelebilir.)
@KadirBerk in modundaki unattaible gibi bir şey mi ?tüm asaların özelliklerini tek bir asada toplayalım.Ama ölümüne zor olsun haftalarca uğraşalım .d
Teesüf ederim. Unattianable@KadirBerk in modundaki unattaible gibi bir şey mi ?
Aklımda böyle bir şey yok değil.Yapması da gayet basit benim için ama ilk önce renderlari temize çekmeliyim.İtemleri 3d yapmayı düşünüyorum.Ama zorluğunun aynı halde kalmasından yanayım.tüm asaların özelliklerini tek bir asada toplayalım.Ama ölümüne zor olsun haftalarca uğraşalım .d