Zaten 3-4 aydır oynamıyordum cok özledim oynayayım dedim tekrardan sıktı ama şimdi bırakmak istemiyorum. İlk mc ye başladığım zamanlar ne güzeldi yaaBir kaç ay bırak oyunu özlersin sonra oyna öyle daha çok ilgi çekici oluyo![]()
bir tane map yapmıştım **********- Aykut'a gönderecektim sonra kanalı kapandı sonra vazgeçtim map yapmaktanArkadaş edin onlarla oyna
Modunu veya mapıni yapmaya çalış
Diversty bitirdim The Walls gibi swlerde cok takıldım Unturned' ı da şu aralar oynuyorum fena değil. Ama ben mc oynamak istiyorumDiversity mapı oyna
The walls gibi serverlara gir.
seni kesmesse bunlar unturned oyna çok zevkli
hexxit[DOUBLEPOST=1405707177,1405707133][/DOUBLEPOST]Arkadaslar beni mc ye geri döndürecek bir modpack söylermisinz herhangi bir modpack olur ftb technich vsvs farketmz. Yeterki beni mcye geri döndürsün eskiden aldığım zevki tekrardan alıyım istiyorum.
aslında sen serveer kurmayı biliosan flans mod ve kil askerler modunu açıp çatışırız peaw peawArkadaslar beni mc ye geri döndürecek bir modpack söylermisinz herhangi bir modpack olur ftb technich vsvs farketmz. Yeterki beni mcye geri döndürsün eskiden aldığım zevki tekrardan alıyım istiyorum.
Redstoneredstone a kay biraz ben redstonedan zevk alıyorum.
builderlığa başla ben ne bileyim ya![]()
hexxit[DOUBLEPOST=1405707177,1405707133][/DOUBLEPOST]
aslında sen serveer kurmayı biliosan flans mod ve kil askerler modunu açıp çatışırız peaw peaw
? haRedstone