Mc den sıkıldım yardım edin

astro32

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar minecraftdan sıkıldım artık ama bırakmak istemiyorum beni mc ye döndürecek herhangi bir modpack map vsvs sölermisniz lütfen bırakmak istemiyorum mcyi.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bırakanı öldürüyorlar diye bir şey yok yani sevmiyorsan oynama bende oynamıyorum .-.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
MiniGames Sunucu Cracked ve Permium Dolu Onlara Gir MiniGameslerde Eylen Eylenirken Video Çok Videounu İzle Editle Bipli Yap Youtube Yükle Abone Olurlar Mutlu Olursun Sonra Telif Hakki Gelir Kafayi Yersin :)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bende böyle bir olay yaşadım ve bunu çözdüm. Bunun tek bir çözümü var kardeş o sıkıntıyla yüzleşeceksin ve bunu yapmak için bir sunucuya girdiğinde ormanda dur durak bilmeden yolculuk yapacaksın hep ilerleyeceksin hep ilerleyeceksin ve en son kaldığın yere set home çekiceksin ve ilerlemendeki amaç ise mine crafttaki doğa güzelliklerini bulup ss almak olucak.

astro32

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bir kaç ay bırak oyunu özlersin sonra oyna öyle daha çok ilgi çekici oluyo :D
Zaten 3-4 aydır oynamıyordum cok özledim oynayayım dedim tekrardan sıktı ama şimdi bırakmak istemiyorum. İlk mc ye başladığım zamanlar ne güzeldi yaa
cok zevk alıyordum ilk oynadığım zamanlar keşke şimdide alabilseydim o zevki.[DOUBLEPOST=1405706211,1405706122][/DOUBLEPOST]
Arkadaş edin onlarla oyna
Modunu veya mapıni yapmaya çalış
bir tane map yapmıştım **********- Aykut'a gönderecektim sonra kanalı kapandı sonra vazgeçtim map yapmaktan :D Mod yapmak da zor olsa gerek.[DOUBLEPOST=1405706337][/DOUBLEPOST]
Diversity mapı oyna
The walls gibi serverlara gir.
seni kesmesse bunlar unturned oyna çok zevkli
Diversty bitirdim The Walls gibi swlerde cok takıldım Unturned' ı da şu aralar oynuyorum fena değil. Ama ben mc oynamak istiyorum :( Eskiden aldığım zevki almak istiyorum.

astro32

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar beni mc ye geri döndürecek bir modpack söylermisinz herhangi bir modpack olur ftb technich vsvs farketmz. Yeterki beni mcye geri döndürsün eskiden aldığım zevki tekrardan alıyım istiyorum.

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar beni mc ye geri döndürecek bir modpack söylermisinz herhangi bir modpack olur ftb technich vsvs farketmz. Yeterki beni mcye geri döndürsün eskiden aldığım zevki tekrardan alıyım istiyorum.
hexxit[DOUBLEPOST=1405707177,1405707133][/DOUBLEPOST]
aslında sen serveer kurmayı biliosan flans mod ve kil askerler modunu açıp çatışırız peaw peaw

astro32

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Redstone çok sıkıcı[DOUBLEPOST=1405709044,1405708814][/DOUBLEPOST]Hexxit i 1 hafta aralıksız oynadım oda sıktı.