TROCKER BUİLD TEAM egeyle inşaat yarışmasında 3. olduk

Mozleron

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
SELAM ARKADAŞLAR İLK YARIŞMAMIZDI GRUBUMUZ YAKLAŞIK 1 AYDIR KURULDU VE İLK BAŞARIMIZ BİZİM İÇİN İYİ BİR MORAL KAYNAĞI OLDU TEŞEKKÜRLER... :D

NOT=> EGE SHADER PACK KULLANDIĞI İÇİN TEXTURE PACK TEKİ BAZI ŞEYLER DEĞİŞİK GÖZÜKTÜ SAYDAM OLMAYAN CAM GİBİ VE ORADAKI KIRIĞI RESİMLERDE GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ BİZ YAPMADIK BİZ SAĞLAM VERDİK EGEYE MAPI ODA BELİRTTTİ SONRADAN OLMUŞ KAPI ÖNCEDEN AÇILIYODU DEDİ
VİDEO =>
RESİMLER =>

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Sıralamaya bilerek katılmadık , güzel olmuş 'avengers'

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Görüyomusun ronin'i :D bu seferde başkası 1. olsun dedi gönüllerin şampiyonu oldular :D

Nipper

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Waybe 3. Olmuşuz İyiymiş Ben Dereceye Bile Giremiceğimizi Sanıyordum Bu Arada @Mozleron Benim Pc Formatlandı Forumdan Mesajlaşalım Okey :)

Mozleron

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler çalıntı! Trocker Build Team dan çalınmış bu.Banlayın bunu.
yine esprini yaptın :D
Yahu neden anlamak mı istemiyorsunuz :( Biz bilerek özel gösterim olarak katıldık ya .s Bu arada son resim bana başka bir şeyi anımsatıyor. :( Ama fikirler vs çok hoş
tmm kızma bilmiodum :D
Filmde daha büyüktü :D
kardeş biz aynısnı bilerek yapmadık helicarrier in yapsak belki özentilik çalıntı gibi şeyler olabilirdi diye ona benzer bir şey yaptık :D
Waybe 3. Olmuşuz İyiymiş Ben Dereceye Bile Giremiceğimizi Sanıyordum Bu Arada @Mozleron Benim Pc Formatlandı Forumdan Mesajlaşalım Okey :)
tmm kanka :D