Oyunlardaki deliler

Iskefiyeli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bu halk arasında çok kullanılan bir terimdir. En azından Trabzon'da. Yasaklanacaksam böyle yasaklanayım.

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bu halk arasında çok kullanılan bir terimdir. En azından Trabzon'da. Yasaklanacaksam böyle yasaklanayım.
Artistliğin sırası değil + Buradan @Vienicome a gönderme yaptığın yani erkeklerde genel olan artistlikle hava atmayla dikkat çekmeye çalıştığında ortada. + Konuyu dağıtmayalım.

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İlk başta "Oyunlardaki Deliller" diye okuduğum için bir şey anlamamıştım. Yorumları okuyunca tekrar başlığı okudum. "Oyunlardaki Deliler" miş :D

Maalesef benim bildiğim yok :p

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Beyler hepiniz kafalarınızdan bir şeyler dersiniz ama Bu Dünyadaki en Çılgın oyun karakterlerini bilmezsiniz işte size TOP 2 ;
1 # Mega Man (Oynayan bilir arkadaş!)
2 # Sonic The Hedgehog (Bunu da oynayan bilir!)
Bu bahsettiğim karakterlerin oyunalrını daha doğrusu ilk oyunlarını falan oynayanlar bilir ne tür çılgınlıklar yaptıklarını B)

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ben Hayla @ZorinTR vE @Bestia İle Nasıl Arkadaş Oldumuza Hayla Şaşmaktayim. :o:o:o:o:o Zorin Neysede O noobken Arkadaşdik :)
Bestia Nasıl Oldu Anlatir Misin?[DOUBLEPOST=1405726570,1405726495][/DOUBLEPOST]
Beyler hepiniz kafalarınızdan bir şeyler dersiniz ama Bu Dünyadaki en Çılgın oyun karakterlerini bilmezsiniz işte size TOP 2 ;
1 # Mega Man (Oynayan bilir arkadaş!)
2 # Sonic The Hedgehog (Bunu da oynayan bilir!)
Bu bahsettiğim karakterlerin oyunalrını daha doğrusu ilk oyunlarını falan oynayanlar bilir ne tür çılgınlıklar yaptıklarını B)
Aha TOP LİST 2 Çilgin Krallar..

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ben Hayla @ZorinTR vE @Bestia İle Nasıl Arkadaş Oldumuza Hayla Şaşmaktayim. :o:o:o:o:o Zorin Neysede O noobken Arkadaşdik :)
Bestia Nasıl Oldu Anlatir Misin?[DOUBLEPOST=1405726570,1405726495][/DOUBLEPOST]
Aha TOP LİST 2 Çilgin Krallar..
Neden konuyu kirletiyorsun? Yeri mi burası şimdi? Hem ben senlen arkadaşmıydımmı ki?