Nema problema@Ryan21 o yorumdaki elbise tabirini düzelt sırf onu dedin diye uyarı puanı alıp Yasaklana bilirsin![]()
Artistliğin sırası değil + Buradan @Vienicome a gönderme yaptığın yani erkeklerde genel olan artistlikle hava atmayla dikkat çekmeye çalıştığında ortada. + Konuyu dağıtmayalım.Bu halk arasında çok kullanılan bir terimdir. En azından Trabzon'da. Yasaklanacaksam böyle yasaklanayım.
Bestia laf atmak gibi olmasın ama tüm konularda kavga ediyon la ._.Artistliğin sırası değil + Buradan @Vienicome a gönderme yaptığın yani erkeklerde genel olan artistlikle hava atmayla dikkat çekmeye çalıştığında ortada. + Konuyu dağıtmayalım.
ben böyle değildim dostum beni alıştırdılarBestia laf atmak gibi olmasın ama tüm konularda kavga ediyon la ._.
Kavga yok merak etmeyin + Vienicome konusu tamamen şaka + O şekilde yasaklanmaktan gerçekten gurur duyarım.Artistliğin sırası değil + Buradan @Vienicome a gönderme yaptığın yani erkeklerde genel olan artistlikle hava atmayla dikkat çekmeye çalıştığında ortada. + Konuyu dağıtmayalım.
Aha TOP LİST 2 Çilgin Krallar..Beyler hepiniz kafalarınızdan bir şeyler dersiniz ama Bu Dünyadaki en Çılgın oyun karakterlerini bilmezsiniz işte size TOP 2 ;
1 # Mega Man (Oynayan bilir arkadaş!)
2 # Sonic The Hedgehog (Bunu da oynayan bilir!)
Bu bahsettiğim karakterlerin oyunalrını daha doğrusu ilk oyunlarını falan oynayanlar bilir ne tür çılgınlıklar yaptıklarını B)
Neden konuyu kirletiyorsun? Yeri mi burası şimdi? Hem ben senlen arkadaşmıydımmı ki?