Magical Wands 1.0[Bi' bakın hele!]1.7.2

BroGolem35

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fazlası bile olabilir.Ama hemen hemen thaumcrafti yakalayacağına eminim -,-
Minecraft'ın resmi foruma koyarsan yakma ihtimali var.Ama pek sanmam.Azanor'un üstüne adam tanımam mod konusunda.
Ama Ars Magica'yı yakabilir.Ama büyü içerikli bir modpack yaparsam(yapıcamda) senin modun yeni versiyonu %100 olacak.Ama Thaumcraft'ta olacak.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ın resmi foruma koyarsan yakma ihtimali var.Ama pek sanmam.Azanor'un üstüne adam tanımam mod konusunda.
Ama Ars Magica'yı yakabilir.Ama büyü içerikli bir modpack yaparsam(yapıcamda) senin modun yeni versiyonu %100 olacak.Ama Thaumcraft'ta olacak.
Diğer büyü modlarıyla alıp veremediğim yok zaten.Sadece fazla iddialıyım o kadar.NEI'den craftleri elde edebileceğimiz şekilde modu geliştireceğim ayriyetten tüm özellikleri tek asa da tutacağım o zaman güzel olur ha ?

BroGolem35

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fazlası bile olabilir.Ama hemen hemen thaumcrafti yakalayacağına eminim -,-
Diğer büyü modlarıyla alıp veremediğim yok zaten.Sadece fazla iddialıyım o kadar.NEI'den craftleri elde edebileceğimiz şekilde modu geliştireceğim ayriyetten tüm özellikleri tek asa da tutacağım o zaman güzel olur ha ?
Tek asa yapma.Tadı kaçar ve çok kolay olur.Önermem.Birde Minecraft Forumda var mı onu sen bir söylede.

BroGolem35

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skype verir misin?Kodlama bilgim var.(Ucundan accık)Hem sana yardım ederim.Texture dizaynım iyi.Seve seve yardım ederim.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skype verir misin?Kodlama bilgim var.(Ucundan accık)Hem sana yardım ederim.Texture dizaynım iyi.Seve seve yardım ederim.
Mod için ortağa ihtiyacım yok.Ben modu mod kodlama hakkında dersler olduğunu bildiğim halde kendi uğraşlarımla yaptım bundan sonrasını da devam ettirebilirim.Zaten hali hazırda texture ile uğraşan bir arkadaş da var.(ulaşamasam da.)Üzgünüm ama yardıma şu anlık ihtiyacım yok.

Can248

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bir önceki 1.7.10 sürümünü yükle... ( files.minecraftforge.net )[DOUBLEPOST=1405881628,1405877719][/DOUBLEPOST]Çalıştı demek :)
crash gitti ama yine aynısı oluyor yardım edersen çok çok çok çok sevinirim...[DOUBLEPOST=1405882504][/DOUBLEPOST]
Bir önceki 1.7.10 sürümünü yükle... ( files.minecraftforge.net )[DOUBLEPOST=1405881628,1405877719][/DOUBLEPOST]Çalıştı demek :)
sürüm derken ben 1.7.10 oynamak istiyorum[DOUBLEPOST=1405882605][/DOUBLEPOST]
hadi bi mesaj yaz hadi yaparsın

Can248

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Al bunu kur
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
mc yi sildim yükleniyoda olmazsa ne yapıcaz hiç forge yüklüyemicek miyim :( yine aynı şey olyo internette araştırdım adamlarda da oluyo ama çözümü bulam adım[DOUBLEPOST=1405883995,1405883189][/DOUBLEPOST]
mc yi sildim yükleniyoda olmazsa ne yapıcaz hiç forge yüklüyemicek miyim :( yine aynı şey olyo internette araştırdım adamlarda da oluyo ama çözümü bulam adım
BULURSAN SÖYLERSENİN :S

Son düzenleme: