AlichosTR
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Fazlası bile olabilir.Ama hemen hemen thaumcrafti yakalayacağına eminim -,-Thaumcraft gibi mi?
Fazlası bile olabilir.Ama hemen hemen thaumcrafti yakalayacağına eminim -,-Thaumcraft gibi mi?
Minecraft'ın resmi foruma koyarsan yakma ihtimali var.Ama pek sanmam.Azanor'un üstüne adam tanımam mod konusunda.Fazlası bile olabilir.Ama hemen hemen thaumcrafti yakalayacağına eminim -,-
Diğer büyü modlarıyla alıp veremediğim yok zaten.Sadece fazla iddialıyım o kadar.NEI'den craftleri elde edebileceğimiz şekilde modu geliştireceğim ayriyetten tüm özellikleri tek asa da tutacağım o zaman güzel olur ha ?Minecraft'ın resmi foruma koyarsan yakma ihtimali var.Ama pek sanmam.Azanor'un üstüne adam tanımam mod konusunda.
Ama Ars Magica'yı yakabilir.Ama büyü içerikli bir modpack yaparsam(yapıcamda) senin modun yeni versiyonu %100 olacak.Ama Thaumcraft'ta olacak.
Fazlası bile olabilir.Ama hemen hemen thaumcrafti yakalayacağına eminim -,-
Tek asa yapma.Tadı kaçar ve çok kolay olur.Önermem.Birde Minecraft Forumda var mı onu sen bir söylede.Diğer büyü modlarıyla alıp veremediğim yok zaten.Sadece fazla iddialıyım o kadar.NEI'den craftleri elde edebileceğimiz şekilde modu geliştireceğim ayriyetten tüm özellikleri tek asa da tutacağım o zaman güzel olur ha ?
Mod şu an resmi forumda yok ama aklımda eklemeye dair fikirler var.Tek asa yapma.Tadı kaçar ve çok kolay olur.Önermem.Birde Minecraft Forumda var mı onu sen bir söylede.
Kendi avatarını sen yaptıysan hiç bulaşmaSkype verir misin?Kodlama bilgim var.(Ucundan accık)Hem sana yardım ederim.Texture dizaynım iyi.Seve seve yardım ederim.
Modun yeni adı = Alicho`s WandMod şu an resmi forumda yok ama aklımda eklemeye dair fikirler var.
Ben yardım edebilirimBana forge hakkında yardım eden var mı
Mod için ortağa ihtiyacım yok.Ben modu mod kodlama hakkında dersler olduğunu bildiğim halde kendi uğraşlarımla yaptım bundan sonrasını da devam ettirebilirim.Zaten hali hazırda texture ile uğraşan bir arkadaş da var.(ulaşamasam da.)Üzgünüm ama yardıma şu anlık ihtiyacım yok.Skype verir misin?Kodlama bilgim var.(Ucundan accık)Hem sana yardım ederim.Texture dizaynım iyi.Seve seve yardım ederim.
Ben forgeyi 1.7.10 a yükledim fakat böyle oldu ve forge yüklemeyi biliyorumBen yardım edebilirim![]()
Bir önceki 1.7.10 sürümünü yükle... ( files.minecraftforge.net )[DOUBLEPOST=1405881628,1405877719][/DOUBLEPOST]Çalıştı demekBen forgeyi 1.7.10 a yükledim fakat böyle oldu ve forge yüklemeyi biliyorumKeşke biri yardım etse![]()
![]()
crash gitti ama yine aynısı oluyor yardım edersen çok çok çok çok sevinirim...[DOUBLEPOST=1405882504][/DOUBLEPOST]Bir önceki 1.7.10 sürümünü yükle... ( files.minecraftforge.net )[DOUBLEPOST=1405881628,1405877719][/DOUBLEPOST]Çalıştı demek![]()
sürüm derken ben 1.7.10 oynamak istiyorum[DOUBLEPOST=1405882605][/DOUBLEPOST]Bir önceki 1.7.10 sürümünü yükle... ( files.minecraftforge.net )[DOUBLEPOST=1405881628,1405877719][/DOUBLEPOST]Çalıştı demek![]()
hadi bi mesaj yaz hadi yaparsınBir önceki 1.7.10 sürümünü yükle... ( files.minecraftforge.net )[DOUBLEPOST=1405881628,1405877719][/DOUBLEPOST]Çalıştı demek![]()
Al bunu kurcrash gitti ama yine aynısı oluyor yardım edersen çok çok çok çok sevinirim...[DOUBLEPOST=1405882504][/DOUBLEPOST]
sürüm derken ben 1.7.10 oynamak istiyorum
mc yi sildim yükleniyoda olmazsa ne yapıcaz hiç forge yüklüyemicek miyimAl bunu kurLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
BULURSAN SÖYLERSENİNmc yi sildim yükleniyoda olmazsa ne yapıcaz hiç forge yüklüyemicek miyimyine aynı şey olyo internette araştırdım adamlarda da oluyo ama çözümü bulam adım