Uyarı-Puanlari - Kullanıcılarınızı Uyarı Puanları İle Korkutun! Basit Cezalandırma Sistemi.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bu videoya bakarsanız düşürmediğini anlarsınız.
Sana bir soru sorayım, sen bir not defterine yazı yazdın baya yazdın boyutu 5 MB oldu. Bir yere uploadlayacaksın fakat maximum boyut 3MB sen bunu nasıl düşürürsün? İçindeki yazıların önemsizlerini silerek değil mi? Umarım anlamışsındır detaylı bilgi istersen şunları oku
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ve lütfen bilip bilmeden afedersiniz ama k**ınızdan sallayarak yorum yazmayın. Elinde o videonun küçültüldüğünün bile kanıtı yok. Boyutu azaltıp görüntüyü düşürmeyen bir programın algoritması imkansız demektir. Silinen her şey boyuttan düşürür fakat silinen şey dosyayıda etkiler..

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Dosya sıkıştırmanın mantığını biraz araştırın derim size. Bu videoyu küçülttüm, sizde deneyerek görebilirsiniz. Videonun boyutunu küçültmeden upload etmeye çalışsaydım bilgisayarı sabaha kadar açık bırakmam gerekirdi.
Sen cidden programın hiçbir şey silmeden boyutunun düşebileceğini zannediyor musun?
Biliyorsan lütfen kullandığın programı söyle banada lazım :)

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Plugin süppper ötesi bir şey yanlız banned message yi düzeltseydin hoş olabilirdi. Mesela ''Uyarı puan sınırını aştığın için x dakika banlandın.''

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Plugin süppper ötesi bir şey yanlız banned message yi düzeltseydin hoş olabilirdi. Mesela ''Uyarı puan sınırını aştığın için x dakika banlandın.''
Halledicem inşallah. Bu eklentinin ilk versiyonu ve cidden kolaya kaçtım. Eklentinin önü gerçekten açık ve inşallah değerlendireceğim.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MrHappy

En iyi cevaplar
0
Halledicem inşallah. Bu eklentinin ilk versiyonu ve cidden kolaya kaçtım. Eklentinin önü gerçekten açık ve inşallah değerlendireceğim.

Peki sunucumda kullanmamı önerirmisin ? Bir açığı varmıdır ?

>>TheLegend<<

En iyi cevaplar
4
Peki sunucumda kullanmamı önerirmisin ? Bir açığı varmıdır ?
hiçbir sıkıntı oluşturmaz sana yararı olacaktır bundan emin ol. Oyuncu pskolojisini gerçekten etkiliylor. İstanbuldan döndüğümde bu tüm fikirleri değerlendireceğim.

MrHappy

En iyi cevaplar
0
hiçbir sıkıntı oluşturmaz sana yararı olacaktır bundan emin ol. Oyuncu pskolojisini gerçekten etkiliylor. İstanbuldan döndüğümde bu tüm fikirleri değerlendireceğim.

Çok teşekkür ederim :) İnşallah bilgisayarınızın başına geçtiğinizde daha iyi pluginler yazıp sunucularımızı şekillendirebilirsiniz.[DOUBLEPOST=1405974838,1405871779][/DOUBLEPOST]@>>TheLegend<< plugini sunucuma ekledim /help uyari-puanlari komudu calisiyor fakat /puan /puanim yazdığımda hiçbir şey vermiyor hata vermiyor konsoldan yazdığımda da hiçbir şey demiyor yardımcı olurmusun ?

>>TheLegend<<

En iyi cevaplar
4
Çok teşekkür ederim :) İnşallah bilgisayarınızın başına geçtiğinizde daha iyi pluginler yazıp sunucularımızı şekillendirebilirsiniz.[DOUBLEPOST=1405974838,1405871779][/DOUBLEPOST]@>>TheLegend<< plugini sunucuma ekledim /help uyari-puanlari komudu calisiyor fakat /puan /puanim yazdığımda hiçbir şey vermiyor hata vermiyor konsoldan yazdığımda da hiçbir şey demiyor yardımcı olurmusun ?
Çünkü /puan veya /puanim komutlari oyuncularin puanlarini göstermeye yarayan komutlardir bu konutlari konsol kullanamaz. Fakat puan yazdiginda mesaj çıkıyordu diye hatırlıyorum. Eğer videoda çalışan ve sende çalısmayan bir özellik var ise eklentiyi yeniden yüklemeyi dene. Ayrıca config dosyanda oyuncu verileri var ise config dosyani sabit tutabilirsin. Eğer ki eklentiyi yemiden başlattığın halde çalışmaz ise bu kezde config dosyanın bir yedeğini aldiktan sonra config dosyasini silip, eklentiyi baştan yüklemeyi deneyin. Eğer bu seferde olmaz ise 1.7.2 beta 2 sürümünü dene ve bu şekilde çalışırsa bana bildir ki craftbukkitler arasinda fark var mı yok mu araştırıp eklentilerimi güncelleyeyim. Eğer bu işlemlerin hiç biri işe yaramaz ise, yapacak bir şey yok. Fakat eklentinin çalıştığına dair yorumları veyahut canlı canlı videoyu izleyebilirsin. Kolay gelsin, iyi şanslar.

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çünkü /puan veya /puanim komutlari oyuncularin puanlarini göstermeye yarayan komutlardir bu konutlari konsol kullanamaz. Fakat puan yazdiginda mesaj çıkıyordu diye hatırlıyorum. Eğer videoda çalışan ve sende çalısmayan bir özellik var ise eklentiyi yeniden yüklemeyi dene. Ayrıca config dosyanda oyuncu verileri var ise config dosyani sabit tutabilirsin. Eğer ki eklentiyi yemiden başlattığın halde çalışmaz ise bu kezde config dosyanın bir yedeğini aldiktan sonra config dosyasini silip, eklentiyi baştan yüklemeyi deneyin. Eğer bu seferde olmaz ise 1.7.2 beta 2 sürümünü dene ve bu şekilde çalışırsa bana bildir ki craftbukkitler arasinda fark var mı yok mu araştırıp eklentilerimi güncelleyeyim. Eğer bu işlemlerin hiç biri işe yaramaz ise, yapacak bir şey yok. Fakat eklentinin çalıştığına dair yorumları veyahut canlı canlı videoyu izleyebilirsin. Kolay gelsin, iyi şanslar.

@MrHappy Permleri Vermeyi Unutmuş Olabilirsin?
Dostum Permlerini Vermediğin Halde de bu olay ortaya çıkmıs olabilir.