Sana bir soru sorayım, sen bir not defterine yazı yazdın baya yazdın boyutu 5 MB oldu. Bir yere uploadlayacaksın fakat maximum boyut 3MB sen bunu nasıl düşürürsün? İçindeki yazıların önemsizlerini silerek değil mi? Umarım anlamışsındır detaylı bilgi istersen şunları okuBu videoya bakarsanız düşürmediğini anlarsınız.
Sen cidden programın hiçbir şey silmeden boyutunun düşebileceğini zannediyor musun?Dosya sıkıştırmanın mantığını biraz araştırın derim size. Bu videoyu küçülttüm, sizde deneyerek görebilirsiniz. Videonun boyutunu küçültmeden upload etmeye çalışsaydım bilgisayarı sabaha kadar açık bırakmam gerekirdi.
https://forum.gamer.com.tr/konu/virtualdub-boyut-küçültme-yardim.194156/Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Yüksek kalitede çekip çevirirseniz tabi pek bir kayıp olmaz lakin bu videonun o programla çevirildiğininde kanıtına sahip değilsiniz.Attığım video o programla çevirildi bilginiz olsun.
Deniyorum sonucu paylaşırım heralde.Neden bir video çekip çevirmiyorsunuz ? Gözünüzle görmüş olursunuz. Bu adımları izleyin sonucu kendiniz görün.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Halledicem inşallah. Bu eklentinin ilk versiyonu ve cidden kolaya kaçtım. Eklentinin önü gerçekten açık ve inşallah değerlendireceğim.Plugin süppper ötesi bir şey yanlız banned message yi düzeltseydin hoş olabilirdi. Mesela ''Uyarı puan sınırını aştığın için x dakika banlandın.''
Evet denedim oldukça fazla kaliteyi düşürüyor. Free video converter gibi programlar kaliteyi daha az düşürüyor bu rezalet.@Schaffer79 Denediniz mi ?
Peki sunucumda kullanmamı önerirmisin ? Bir açığı varmıdır ?Halledicem inşallah. Bu eklentinin ilk versiyonu ve cidden kolaya kaçtım. Eklentinin önü gerçekten açık ve inşallah değerlendireceğim.
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hiçbir sıkıntı oluşturmaz sana yararı olacaktır bundan emin ol. Oyuncu pskolojisini gerçekten etkiliylor. İstanbuldan döndüğümde bu tüm fikirleri değerlendireceğim.Peki sunucumda kullanmamı önerirmisin ? Bir açığı varmıdır ?
Çok teşekkür ederimhiçbir sıkıntı oluşturmaz sana yararı olacaktır bundan emin ol. Oyuncu pskolojisini gerçekten etkiliylor. İstanbuldan döndüğümde bu tüm fikirleri değerlendireceğim.
Çünkü /puan veya /puanim komutlari oyuncularin puanlarini göstermeye yarayan komutlardir bu konutlari konsol kullanamaz. Fakat puan yazdiginda mesaj çıkıyordu diye hatırlıyorum. Eğer videoda çalışan ve sende çalısmayan bir özellik var ise eklentiyi yeniden yüklemeyi dene. Ayrıca config dosyanda oyuncu verileri var ise config dosyani sabit tutabilirsin. Eğer ki eklentiyi yemiden başlattığın halde çalışmaz ise bu kezde config dosyanın bir yedeğini aldiktan sonra config dosyasini silip, eklentiyi baştan yüklemeyi deneyin. Eğer bu seferde olmaz ise 1.7.2 beta 2 sürümünü dene ve bu şekilde çalışırsa bana bildir ki craftbukkitler arasinda fark var mı yok mu araştırıp eklentilerimi güncelleyeyim. Eğer bu işlemlerin hiç biri işe yaramaz ise, yapacak bir şey yok. Fakat eklentinin çalıştığına dair yorumları veyahut canlı canlı videoyu izleyebilirsin. Kolay gelsin, iyi şanslar.Çok teşekkür ederimİnşallah bilgisayarınızın başına geçtiğinizde daha iyi pluginler yazıp sunucularımızı şekillendirebilirsiniz.[DOUBLEPOST=1405974838,1405871779][/DOUBLEPOST]@>>TheLegend<< plugini sunucuma ekledim /help uyari-puanlari komudu calisiyor fakat /puan /puanim yazdığımda hiçbir şey vermiyor hata vermiyor konsoldan yazdığımda da hiçbir şey demiyor yardımcı olurmusun ?
@MrHappy Permleri Vermeyi Unutmuş Olabilirsin?Çünkü /puan veya /puanim komutlari oyuncularin puanlarini göstermeye yarayan komutlardir bu konutlari konsol kullanamaz. Fakat puan yazdiginda mesaj çıkıyordu diye hatırlıyorum. Eğer videoda çalışan ve sende çalısmayan bir özellik var ise eklentiyi yeniden yüklemeyi dene. Ayrıca config dosyanda oyuncu verileri var ise config dosyani sabit tutabilirsin. Eğer ki eklentiyi yemiden başlattığın halde çalışmaz ise bu kezde config dosyanın bir yedeğini aldiktan sonra config dosyasini silip, eklentiyi baştan yüklemeyi deneyin. Eğer bu seferde olmaz ise 1.7.2 beta 2 sürümünü dene ve bu şekilde çalışırsa bana bildir ki craftbukkitler arasinda fark var mı yok mu araştırıp eklentilerimi güncelleyeyim. Eğer bu işlemlerin hiç biri işe yaramaz ise, yapacak bir şey yok. Fakat eklentinin çalıştığına dair yorumları veyahut canlı canlı videoyu izleyebilirsin. Kolay gelsin, iyi şanslar.