LifeTaker_
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Sesli güldüm ajfldshfdfhHaa doğru ben yeni açılıcak olanla karıştırdım seninki şu lapisli olandı demi![]()
Sesli güldüm ajfldshfdfhHaa doğru ben yeni açılıcak olanla karıştırdım seninki şu lapisli olandı demi![]()
Sesli güldüm sonra sessiz bir papatyaya dönüştüm zuhahahahaSesli güldüm ajfldshfdfh
Banlattırcam seni lan ljdfgfjhgj yeter rapor edicemSesli güldüm sonra sessiz bir papatyaya dönüştüm zuhahahaha
Benim seçimim değil ücretli kuruculuk yapıyorumHaa doğru ben yeni açılıcak olanla karıştırdım seninki şu lapisli olandı demi![]()
Ban bir sudur ye ye kudur :3Banlattır beni bebeqq sfpgojfdg
Evet de post kasma artıkBan ban çiki çiki ban ban[DOUBLEPOST=1405809230,1405809036][/DOUBLEPOST]Noldu pesmi ettin B)
1600 posttayım hala yetmiyor :3 Neyse mesaj atmayın artık100 posttan sonra bir şey istemem artık ben ne güzel konuşıyırdık ayrıca senin o mesajdan sonra pes etmedim fifa ettim demeni beklerdim nıch nıch nıch
Hiç kasmaya calışmıyorum vallaYeri mi ?
Bu arada 18![]()
SağolYA RONİNE YAKIŞIR BİR MAP YİNE SÜPER![]()
çok güzel olmuş tebrikler(sddfgdh)Sağol[DOUBLEPOST=1405863583,1405858803][/DOUBLEPOST]Evet beyler bayanlar yorumları göreyim lütfen artık atın yorum delireceğim ya
O kadar görüntüleme var