Kinezi çeşitlerine alternatif çözümler !

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Günlerce kinezi teknikleri araştırmak sıkıldınız mı ? [bilime yönelin ^^ Ya da benim sizlere önerdiğim alternatif kinezi tekniklerini uygulayın. İlki sizin için daha iyi olurdu da neyse ^^]

*SonoKinezi [Beyin gücüyle ses dalgaları oluşturma-kontrol etme
Nasıl yapılır: [En kolayı bu... Hiç beyin gücüyle falan uğraşmayın. Avazınız çıktığı kadar bağrın !]

*NekroKinezi Açıklama: [Canlı varlıkları öldürme. Ölü varlıkları hareketlendirme]
Nasıl yapılır: [Alın elinize bir bıçak, saplayın adama. Beyin gücüyle öldürmekten daha az uğraşlı. Gerçi polise yakalanma riskiniz var ama ^^]

*PyroKinezi Açıklama: [Beyin gücüyle ateşe hükmetme]
Nasıl yapılır: [2 aylık uğraşlarım sonucunda PyroKineziyle uyuşan bir kaç yöntem buldum. Bunlar sırasıyla "Üfleyerek ateşi söndürme" ve "Çakmak ile ateş yakmaktı]

*FotoKinezi Açıklama: [Beyin gücüyle ışığa hükmetme-ışığı yönlendirme]
Nasıl yapılır: [Uzun uğraşlar sonucunda FotoKineziyede alternatif bir çözüm buldum. El fenerini açıp kapatarak ışığa hükmedebilir, vücudunuzu hareket ettirerekde gölgenizi yönlendirebilirsiniz]

*LunarKinezi açıklama [Negatif enerjiye yöneliktir. İnsanların kızgınlıklarını-nefretlerini kendinize yükler ve bunu saldırıda kullanabilirsiniz.]
Nasıl yapılır: [Rakibinizin size sövmesini isteyin ya da sövene kadar bekleyin. Zaten o sinirle karşınızdaki kişinin ağzını burnunu dağıtabilirsiniz ^^]

*ChronoKinezi Açıklama [Zamanı belli bir ölçüde yavaşlatıp hızlandırabilirsiniz]
Nasıl yapılır: [Kendileri sevdiğim en iyi kinezi alternatifidir. Uyuyun ! Zamanın nasıl geçtiğini fark edemeyeceksiniz bile ^^]

Son düzenleme:

ByNovem

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Gurban olayım size:

Ama öyle biri varki bunlar hikaye:
Allah bunların toplam zekasını buna vermiş.Zavallı adam yaşlandığında gidiyor güvercine aşık oluyor.