Gazzenin halini görün beyler :S :S

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Öyle bir şey olsaydı bakkallar, marketler asla batmazdı. SKT'si geçmiş ürünleri geri dönüşüm için şirketlere geri veriyorlar ve yeni malları alıyorlar. Sen boykot edip o ürünleri almayabilirsin ama gariban bakkalcının böyle bir hakkı yok. Dolaptaki ürünleri taze tutmak için tekrar tekrar almak zorunda.
Hocam benden iyimi biliyorsun arkadasimin marketi var ayni sekilde iade edebiliyorlar.

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Neyse sizinle boyle bos bir tartismaya girmyecegim sadece sunu bilin sizin o koladan ictiginiz her yudum gazzeye bir mermi olarak dusuyor.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
1. Kendi adina konus ben cok uzun bir suredir hic bir israil malini almadim aldirmadim yakinimdakilere. 2. Adamlar sadece coca cola dan turkiyede yillik 3.5 milyar dolar kar elde ediyor vu bunu aynn israile aktariyor. Sen 1 sene coca cola alma ulkece bak ne oluyor onlara.
Adamlar bunca yıl onlarca ülkeden kar etti.1 senede türkiyeyi haritadan silerler sen 1 sene alma diyorsun.

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Hocam benden iyimi biliyorsun arkadasimin marketi var ayni sekilde iade edebiliyorlar.
Dayımın dükkanı var bir ara orada çalışmıştım. Sizin orada sistem nasıl yürüyor bilmiyorum ama bir mal satılmadı diye üretici firma satıcılara para iadesi yapmak zorunda değil. Herşeyi geçtim, o kadar çok firma İsrail'e yardım ediyor demişsin resimde. Elinde herhangi bir kanıt var mı?

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Son mesajim olarak forumun yas oranini bir kez daha anlamis bulundum sizlere birseyler anlatmaya calistigim icin once kendimden sonra kalan herkesden ozur diliyorum. Musluman olan kardeslerine yapilanlara goz yummaz elinden geldigince birseyler yapar suan elimizden gelen tek sey boycot bizde boykot ediyoruz benim soyledigim hersey musluman kardeslerimedir kalanlar ustune alinmaya bilir bosa tartisma cikarmayin.

Glyphl

En iyi cevaplar
0
Son mesajim olarak forumun yas oranini bir kez daha anlamis bulundum sizlere birseyler anlatmaya calistigim icin once kendimden sonra kalan herkesden ozur diliyorum. Musluman olan kardeslerine yapilanlara goz yummaz elinden geldigince birseyler yapar suan elimizden gelen tek sey boycot bizde boykot ediyoruz benim soyledigim hersey musluman kardeslerimedir kalanlar ustune alinmaya bilir bosa tartisma cikarmayin.
Türkmenistanda onlarca müslüman ölüyor.Uyu.

Glyphl

En iyi cevaplar
0
Bana sunu soyle kac turkmen öldü son 7 gunde ?
İsrail Filistinin başına bomba yağdırmadığı zaman Filistinden sesler yükselir. Filistin der ki;

- Türkiye Kıbrısı Rumlara vermelidir.
- Türkler ermenileri katlettiler tazminat ödemelidir.
- Türkiye de kürdistan kurulmalı, Diyarbakır özgür olmalı.

İsrail Filistinin başına bomba yağdırdığı zaman Filistinden sesler yükselir.

- Müslüman Türk kardeşim, yetiş kurtar, bebelerimiz ölüyor Türk yetiş kurtar bizi.

Kendi kardeşimiz Türkler Türkmenelinde katledilirken sesi çıkmayanların araplar için hüngür hüngür ağladıklarını görmek kadar acı bir şey daha yok

Osmanlıya ihanetin,topraklarını satmanın sonucu budur.

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İsrail Filistinin başına bomba yağdırmadığı zaman Filistinden sesler yükselir. Filistin der ki;

- Türkiye Kıbrısı Rumlara vermelidir.
- Türkler ermenileri katlettiler tazminat ödemelidir.
- Türkiye de kürdistan kurulmalı, Diyarbakır özgür olmalı.

İsrail Filistinin başına bomba yağdırdığı zaman Filistinden sesler yükselir.

- Müslüman Türk kardeşim, yetiş kurtar, bebelerimiz ölüyor Türk yetiş kurtar bizi.

Kendi kardeşimiz Türkler Türkmenelinde katledilirken sesi çıkmayanların araplar için hüngür hüngür ağladıklarını görmek kadar acı bir şey daha yok

Osmanlıya ihanetin,topraklarını satmanın sonucu budur.
1. Toprak satan kimdir ? Baskasindan duydugun aslini bilnedigin seyleri ne konusursun. 2. Yazdiklarinin tek 1 tanesi bile filistinli tek bir kisi tarafindan soylenmemistir. 3. Israil filistine 1948 den beri zulum etmektedir.

Glyphl

En iyi cevaplar
0
1. Toprak satan kimdir ? Baskasindan duydugun aslini bilnedigin seyleri ne konusursun. 2. Yazdiklarinin tek 1 tanesi bile filistinli tek bir kisi tarafindan soylenmemistir. 3. Israil filistine 1948 den beri zulum etmektedir.
Bizzat Gazze başbakanı söylüyor.Araştır.[DOUBLEPOST=1405955569,1405955524][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.