yardım script/plugin

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
iyi forumlar,
script te %player% yazdıgımızda oyuncu ismini cagırabiliyoruz. peki mesela iconomy deki paramızı nasıl cagırıcaz :/ veya pluginde de olabilir bunları nasıl öğrenebiliriz,

veya faction da clan adını , örnek veriyorum /klanögren <isim> yazdıgımızda <isim> oyuncusu <klanadı>'adlı klanda yazmasını istiyorum

@Schaffer79 @byMasterTurk @IRFN @ByNovem @byBluera @Ranork @ta1ha @Rizelee

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Skript ile başka bir eklentiden veri çekemezsin. Pluginler ilede mümkün olduğunu sanmıyorum.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
şöyle yaparsın:
execute player command "/money"
send "kadar paran var."

Etiket listesinde yokum. :'(

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Yada İconomy'i Skript'e geçirip deneyebilirsin.[DOUBLEPOST=1406031670,1406031626][/DOUBLEPOST]
Evet mantıklı fakat çıkış mesajını değiştirmek gerek sadece sayı yazmasını ayarlamak lazım :D

İconomy'de para ayarlamada text girilmiyor ki?[DOUBLEPOST=1406031884][/DOUBLEPOST]Bu arada /money'in çıktısını değişkene kaydedip değişkeni çağırıp da yapabilirsiniz.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Yada İconomy'i Skript'e geçirip deneyebilirsin.[DOUBLEPOST=1406031670,1406031626][/DOUBLEPOST]

İconomy'de para ayarlamada text girilmiyor ki?[DOUBLEPOST=1406031884][/DOUBLEPOST]Bu arada /money'in çıktısını değişkene kaydedip değişkeni çağırıp da yapabilirsiniz.
Ne yazık ki çıktı almak mümkün değil. Iconomyde benim bildiğim kadarıyla You have 500$ gibi bir mesaj vardı onu sadece 500 olarak yazdırmak gerek fakat yapsak bile alt alta yazar. Kısacası dediklerin pek mümkün olmayan şeyler :p

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Ne yazık ki çıktı almak mümkün değil. Iconomyde benim bildiğim kadarıyla You have 500$ gibi bir mesaj vardı onu sadece 500 olarak yazdırmak gerek fakat yapsak bile alt alta yazar. Kısacası dediklerin pek mümkün olmayan şeyler :p
O zaman:
şöyle yaparsın:
send "kadar paran var."
[DOUBLEPOST=1406034717,1406034492][/DOUBLEPOST]Bu arada İconomy mesaj config /money mesajları silmek lazım. Sadece parayı yazacak. Yoksa çok absürt olur.
x kadar paran var
kadar paran var.

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Şunları biraz araştırırsan öğrenebilirsin. Site iş yerinde olduğum için bende açılmıyor.
Hbakındım ama fazla anlayamadım :(

şöyle yaparsın:
send "kadar paran var."

Etiket listesinde yokum. :'(

GERÇEKTEN COK ÖZÜR DİLERİM FORUMDA DAHA YENİYİM DİKKAT ETMEMİŞTİM LÜTFEN AFFEDİNNNNNN :(