Leolutanis
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bunun gibi bir bugvar onu yapıncada griefprevention un PvP mesajı geliyordaOnun hakkında bir bilgim yok.
Bunun gibi bir bugvar onu yapıncada griefprevention un PvP mesajı geliyordaOnun hakkında bir bilgim yok.
GriefPrevention plugin'in config.yml dosyasına girdiğinizde, aşağıdaki resimde gösterilen alanları "true" yaptığınızda Claim atılan alanlarda PVP kapanıcaktır.Griefpreventiondaki PvP sistemini nasıl kapatırım
Lütfen yazdığımı düzgün oku PvP sistemini dedim claimli alanda PvP demedim.GriefPrevention plugin'in config.yml dosyasına girdiğinizde, aşağıdaki resimde gösterilen alanları "true" yaptığınızda Claim atılan alanlarda PVP kapanıcaktır.
![]()
Hayır Combat Log oyuncu çıktığında onu öldürmüyor. Çıkan kişinin itemlerini en son vurana veriyor ve oyuncu geri girdiğinde ölmüş sayılıyor ve itemleri yere düşüyor. Combat Logu kaldırın kesin çözüme ulaşacaksınız.Deniyorum da combat logu dilince tam ölürken oyundan çıkarlar öylede kopyalarlar
GriefPrevention'daki tek PvP sistemi claimli alanlarda oluyo benim bildigim. Başka GriefPrevention'da herhangi bir PvP sistemi yok diye biliyorum.Lütfen yazdığımı düzgün oku PvP sistemini dedim claimli alanda PvP demedim.
Bi deniyim dostum bu arada rapor et pluginini permi bozuk düzeltirmisinHayır Combat Log oyuncu çıktığında onu öldürmüyor. Çıkan kişinin itemlerini en son vurana veriyor ve oyuncu geri girdiğinde ölmüş sayılıyor ve itemleri yere düşüyor. Combat Logu kaldırın kesin çözüme ulaşacaksınız.
Her alanda oluyorGriefPrevention'daki tek PvP sistemi claimli alanlarda oluyo benim bildigim.
Her yerde mi kapalı PvP ?Her alanda oluyor
Yav güzel kardeşim ben a diyim sen z anlıyonHer yerde mi kapalı PvP ?
İsterseniz skype adresinizi verin ordan yardım edebilirim.Yav güzel kardeşim ben a diyim sen z anlıyon![]()
spectacular47İsterseniz skype adresinizi verin ordan yardım edebilirim.
Dostum combatlog logu kaldırdım yine aynı napıcamCombatLog yüzünden oluyor bu bug. Oyuncu dediğin gibi yapınca bu plugin oyuncuyu ölmüş sayıyor oyundan çıkınca ve ölüncede itemleri yere düşüyor ölmüş sayılıncada adamın çantasına itemler geliyor. Silersen bir sıkıntı olmaz.