[Istek] Supriz Yemek Kutusu

powershark

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam paşam çok profesyonelsin sen herkesten üstünsün muhteşem birşeysin :D Kimse senin kadar güzel bir sunucu açamaz.
Gerçekten belli ediyorsun Alpha sürümünden beri oynayıp uzun süre bukkitle uğraştığını =)
Özgüven sorunun var sanırım nerede görsem seni destekçin yanında laf sokuşturuyor. =)
Hala burdamısın sen *?

NetherBerke

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim gelip bize laf yetiştirme yeter yahu . Git başka bir şeyle ugraş neden bize taktın . ? Tartışma çıkmadan lütfen Gider misin konudan !

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Seni neden genel moderator yaptılar acaba işini düzgün yapamıyorsun bilgilendirme vermeden uyarı veremezsin
Bilgilendirme ve uyarı olmadanda aşırı büyük bir şey olmadığı sürece yasaklayamazsın !
Daha fazla haddinizi aşmayın isterseniz. Sabrında bir sonu vardır ve bu sadece sizin içinde geçerli değildir. Sakin olun ve sizin ne boyutta tartışma çıkardığınızı bir gözden geçirin. Dediğim gibi sergilediğiniz davranışa göre aldığınız uyarılar değişebilir. Daha fazla uzatmayacağınızı düşünüyorum iyi forumlar.
Not: G.moderatör olmam hakkında bir probleminiz varsa üst yetkililere şikayette bulunabilirsiniz.

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Yapılmış olan skripti basitleştirip geliştirdim. İki üç ses efekti eklendi. @BraveHero fikrin ana sahibidir. Dosyayı plugins/skript/scripts bölümüne atacaksın.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Atiılla

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler,
Bisi sorucam burda yemek kutusunu yere koydugumuzda elma verıyor onu sag tıkladıgında yapma olasılıgımız varmı ?
Eventini aradim ama bulamadım
Biri cevap yazarsa cok sevinirim

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
He paşam he ondan her server açan profesyonel olmuyor =)
Bende (yaklaşık) 5-6 gün önceye kadar skript bilmiyordum. Şimdi neredeyse ustası oldum. Sunucum açılınca gelip bakmanı isterim =o[DOUBLEPOST=1406443674,1406443601][/DOUBLEPOST]
Beyler,
Bisi sorucam burda yemek kutusunu yere koydugumuzda elma verıyor onu sag tıkladıgında yapma olasılıgımız varmı ?
Eventini aradim ama bulamadım
Biri cevap yazarsa cok sevinirim
"on rightclick with a chest:"