Yaptığım En İyi Wallpaper | Mavi Animasyon |

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Grubu kurduktan sonra bir wallpaper yapayım dedim ve bu çıktı ortaya. Görüşlerinizi bekliyorum @Iskefiyeli @Grafo @MaviAnimasyon! @cbg2002

Son düzenleme:

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fan Çalışmalarındaki konulara Beğenmedim yazınca eline ne geçiyor Allah aşkına sana özelden wallapaperımı beğendinmi diye bişeyde sormadım amacın ne senin?

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Görüşlerimizi sormuşsun bende kendi görüşümü söyledim kafan mı güzel senin ?
Dostum görüş dediğim şey beğenip beğenmediğim değil. Kavga etmek istemiyorum ama sadece "Beğenmedim" demen çok kaba duruyor. Bunu nazik bi dille ve neden beğenmediğini söyleyerek insanların kalbini kırmamayı başarabilirsin.

RedShock

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum görüş dediğim şey beğenip beğenmediğim değil. Kavga etmek istemiyorum ama sadece "Beğenmedim" demen çok kaba duruyor. Bunu nazik bi dille ve neden beğenmediğini söyleyerek insanların kalbini kırmamayı başarabilirsin.
Kırmak istemiyorum zaten.
Mine-Imator'ü hayatım boyunca kullanmadım.O yüzden Mine-Imator ile yapılan çalışmalara adam gibi yorum yapamıyorum.Hele Cinema4D'ye geçin o zaman şakır şakır eleştiri yaparım :D

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Mine-Imator'ü hayatım boyunca kullanmadım.O yüzden Mine-Imator ile yapılan çalışmalara adam gibi yorum yapamıyorum.Hele Cinema4D'ye geçin o zaman şakır şakır eleştiri yaparım :D
Uzman olmadiginiz konularda bilinçsiz eleştiri yaparsan ne sana nede karsindakine faydasi olur.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

RedShock

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uzman olmadiginiz konularda bilinçsiz eleştiri yaparsan ne sana nede karsindakine faydasi olur.

Tamam uzman değilim belki,ama yine de bilgiliyim bu konuda.Ve zaten eleştiri yapmadım."Beğenmedim" dedim sadece.Bunu söylemekte suçsa ölüdürün beni.

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Tamam uzman değilim belki,ama yine de bilgiliyim bu konuda.Ve zaten eleştiri yapmadım."Beğenmedim" dedim sadece.Bunu söylemekte suçsa ölüdürün beni.
Bir önceki mesajinizda bu konuda adam gibi eleştiri yapamiyorum dediniz. Demekki uzman değilsiniz. Begenmedim dediğine bir şey söylemiyorum sadece fikrimi belirttim ^_^

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adam gibi eleştiri yapamıyosan neden beğenmedim diyorsun? Uzman değilim diyosun? O zaman o programı kullanmanın ne kadar zor olduğunuda bilmiyosun? Sonuç olarak emeğe saygı duymuyosun. Yanlışım varsa söyle moderatör bey :D

RedShock

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adam gibi eleştiri yapamıyosan neden beğenmedim diyorsun? Uzman değilim diyosun? O zaman o programı kullanmanın ne kadar zor olduğunuda bilmiyosun? Sonuç olarak emeğe saygı duymuyosun. Yanlışım varsa söyle moderatör bey :D
Mine-Imator kullanmanın zorluğunu bilmiyorum evet.Çünkü Cinema4D kullanıyorum.Ve Cinema4D,Mine-Imator'den kat be kat daha zor.

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Mine-Imator kullanmanın zorluğunu bilmiyorum evet.Çünkü Cinema4D kullanıyorum.Ve Cinema4D,Mine-Imator'den kat be kat daha zor.
Ya benim anlamadigim şu: hem mine imator kullanmanın zorluğunu bilmiyorum diyorsun hem de Cinema4D daha zor diyorsun :D

RedShock

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir önceki mesajinizda bu konuda adam gibi eleştiri yapamiyorum dediniz. Demekki uzman değilsiniz. Begenmedim dediğine bir şey söylemiyorum sadece fikrimi belirttim ^_^

Ya ben Mine-Imator'de adam gibi eleştiri yapamıyorum.Cinema4D'de yapıyorum.İkisi aynı dala giriyor sadece programlar farklı.[DOUBLEPOST=1406248676,1406248631][/DOUBLEPOST]
Ya benim anlamadigim sey: hem mine imator kullanmanın zorluğunu bilmiyorum diyorsun hem de Cinema4D daha zor diyorsun :D

Onu dalgasına söylemiştim Mine-Imator zor değil ki :D Aynı zamanda hiç kullanışlı da değil.